Astro Astrologia zodiilor

Cum se realizeaza un horoscop profesionist?


Cu totii suntem mai mult sau mai putin familiarizati cu hartile astrale intocmite pentru a se putea face predictii, de preferat exacte, asupra viitorului nostru. De obicei astfel de harti se prezinta sub forma unei diagrame in forma de cerc impartita in 12 diviziuni. Exista si software special destinat acestei activitati cu ajutorul caruia pot fi intocmite harti astrale in doi timpi si trei miscari, dar fara a se mai oferi si detalii ulterioare accesibile doar prin consultarea unui specialist in astrologie.

In mare horoscopul este reprezentarea grafica a relatiei dintre linia orizontului si cursul aparent al Soarelui pe cer. Este o relatie care se schimba in functie de latitudine si longitudine precum si in functie de momentul din anul calendaristic cand se intocmeste horoscopul. Plecand de la aceasta reprezentare grafica initiala se trece apoi si la stabilirea pozitiei astrelor si influenta pe care o pot avea acestea asupra destinului persoanei in cauza. Iata de ce persoane nascute la aceeasi data, dar in locatii diferite vor avea un horoscop diferit.

Zodiacul si semnele sale vor fi in continuare reprezentate de-a lungul traseului Soarelui pe o centura impartita in 12 segmente egale fiecare apartinand unui semn zodiacal. Soarele, Luna si planetele vor determina prin trecerea lor in fiecare segment al centurii influente dintre cele mai diferite astfel incat se stie limpede cand Venus este, de exemplu, in Pesti sau Luna in Balanta. Aceste influente pot fi determinate atat la momentul nasterii unei persoane cat si mai tarziu, la orice alt moment din viata acestei persoane.

Asa-numitele Case astrologice sunt in numar de 12 si dimensiunile si forma lor variaza in functie de locatia geografica. Casele se numara in sens opus acelor de ceasornic plecand din stanga, astfel incat primele 6 vor fi regasite sub linia orizontului, iar urmatoarele 6 deasupra acestuia. Planetele vor fi apoi usor de asezat prin consultarea hartilor astronomice si identificarea pozitiei lor la momentul dorit din timp. Aceste harti se numesc Tabele de Efemeride si sunt unelte esentiale de lucru pentru orice astrolog. Ele pot fi consultate si online fiind disponibile intr-un numar impresionant pe world wide web.

La final astrologii trag si concluziile consultand reprezentarea astrologica in toate detaliile sale si hotarand apoi daca va fi vorba de un horoscop bun sau de unul nefast. Daca, de exemplu, plantele se afla la anumite distante una de alta atunci horoscopul va fi unul alarmant, iar daca nu e asa atunci sunt vesti bune de oferit pentru persoana careia i se intocmeste horoscopul. Si aceste aspecte ale planetelor, pozitionarea si semnificatia lor pot fi consultate tot daca se apeleaza la unelte specifice de lucru pentru astrologi sau se consulta Internetul unde informatia de calitate abunda.

Prin punerea cap la cap a informatiilor oferite de catre planete, casele astrologice, semnificatia semnelor si alte detalii se poate oferi o analiza profesionala a horoscopului personalizat care, daca este intocmita constiincios, va revela multe aspecte interesante pentru persoana interesata sa afle cat mai mult despre sine si despre traseul ulterior al propriului destin. Nu este o treaba atat de usoara pe cat pare la prima lectura si va cere o investitie serioasa de timp si rabdare, dar de cele mai multe ori veti descoperi ca merita efortul pentru ca exista si compensatii suficiente care sa transforme totul intr-o afacere chiar placuta.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu