Astro Astrologia zodiilor

Compatibilitatea in dragoste: Perechea potrivita pentru nativii din zodia Balanta


Balanta-Berbec: intre cele doua zodii exista foarte multa tensiune, un cuvant sau un gest poate foarte usor sa-l antreneze pe celalalt intr-o cearta, nu au rabdarea pentru a se cunoaste, se judeca inainte de face cunostinta si nici unul dintre ei nu este suficient de tolerant.

Balanta-Gemeni: impreuna sunt o echipa de milioane, balanta stie cum sa cucereasca gemenii, iar acestia din urma nu se lasa mai prejos si aduc tot felul de noutati in relatia celor doi pentru a mentine pasiunea vie.

Balanta-Taur: atractia este atat fizica cat si chimica intre cele doua semne, acestia iubindu-se cu adevarat. Cand unul dintre ei este atacat celalalt sare ca un tigru la gatul inamicului, sunt loiali si au incredere unul in altul.

Balanta-Rac: daca balanta face foarte multe compromisuri exista o sansa de 5% ca relatia sa mearga, acesta avand un temperament schimbator, ceea ce infurie balanta care nu vrea sa aiba parte de un iubit cu mai multe fete. Se cearta foarte des din cele mai banale motive printre care si ceva stupid de genul: "De ce te-ai mai imbracat cu hanoracul ala verde, nu stii ca nu-l suport?"

Balanta-Leu: au la baza o prietenie foarte puternica, iar daca unul dintre ei greseste sunt intelegatori si pot ierta deoarece vor cu adevarat ca relatia sa mearga si sunt constienti ca o legatura afectiva nu inseamna doar zambete ci si lacrimi. Se admira si se respecta reciproc.

Balanta-Fecioara: au caractere diferite si rabdare suficienta unul cu celalalt, dar fecioara are unele manifestari ironice pe care balanta le ia intotdeauna ca un atac personal; cele doua semne se contrazic indiferent de subiectul abordat si sunt mereu intr-o continua competitie.

Balanta-Balanta: au foarte multe in comun si lucreaza impreuna ca o adevarata echipa. Cred amandoi in egalitatea partenerilor, sunt foarte responsabili si deopotriva de dependenti unul de altul, dar si independenti atunci cand situatia o cere. Desi nu traiesc o iubire pasionala, ea se dezvolta in timp si devine tot mai solida odata cu trecerea acestuia.

Balanta-Scorpion: scorpionul este foarte posesiv, iar faptul ca balantei ii place uneori sa flirteze nu ii ajuta deloc. Cand se cearta se spun cuvinte foarte dure, iar scorpionul e incapatanat ca un catar si nu lasa nimic de la el. Posesivitatea va fi motivul de despartire mereu in relatia celor doi.

Balanta-Sagetator: sunt suflete pereche, sagetatorul e aventurier, ii place sa calatoreasca, sa urce muntii iar balanta este partenerul perfect in tot ceea ce face. Balanta are rabdarea si calmul necesar pentru a-l putea stapani pe sagetator, de aceea foarte rar cei doi se vor certa.

Balanta-Capricorn: capricornului ii plac banii si daca ar fi sa aleaga intre ei si balanta, balanta ar fi data imediat la o parte. Din cauza motivatiilor materiale relatia dintre cei doi nu va merge deoarece nu se va baza pe dragoste.

Balanta-Varsator: nu sunt facuti pentru o relatie de dragoste, dar sunt parteneri de afaceri excelenti, impreuna fac o echipa de milioane, se completeaza reciproc si aduc idei originale ce au mult succes.

Balanta-Pesti: pestilor le place sa domine in aceasta relatie, balanta insa nu suporta sa fie condusa si manipulata, din cauza aceasta relatia lor va merge numai daca unul dintre ei face copromisul de a renunta la ce vrea el pentru a fi asa cum doreste celalalt.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu