Astro Astrologia zodiilor

Barbatul in zodia Balanta – nu poate trai fara dragoste


Aveti un aer ingrijit, o infatisare frumoasa, sunteti indragostit de viata si nu puteti trai fara dragoste. Cautati femeia perfecta. Insa, in anumite cazuri, sunteti gata sa faceti si compromisuri si sacrificii. Dintre toate semnele zodiacale, sunteti floarea cea rara. Barbatul perfect pentru toate femeile, care nu vor altceva decat sa traiasca impreuna cu dumneavoastra cea mai frumoasa aventura din viata lor, care sa dureze pana la sfarsitul lumii.

Posedati arta de-a face compromisuri si aranjamente pentru a fi pe placul celorlalti. Chiar daca e vorba de o femeie cu care nu va intelegeti deloc cu siguranta nu acest detaliu va va impiedica sa faceti compromisurile necesare pentru a-i obtine favorurile.

Nimeni nu se poate lauda ca este atat de seducator precum dumneavoastra. Nici un detaliu nu va scapa. In plus, sunteti singurul barbat in stare sa inteleaga delicatetea si bunul gust care le caracterizeaza atat de bine pe femei. Daca ati fi trait cu un secol mai devreme, in celebra tabara a taietorilor de lemne, ati fi fost probabil singurul care s-ar fi dichisit cat de cat in anumite imprejurari, chiar daca ceilalti s-ar fi uitat chioras la dumneavoastra. E ceva ce tine de firea dumneavoastra; simtiti nevoia sa aveti un aer ingrijit in orice moment.

Perfectiunea aceasta are totusi un pret. Aveti nevoie de o femeie pe masura. Totusi, ati putea fi inclinat sa tineti seama doar de infatisarea fizica, ceea ce va fi de ajuns pentru a va face sa va indragostiti la prima vedere. Insa, cum e si firesc, pentru a putea stabili o relatie armonioasa de cuplu, trebuie sa tineti seama si de alte aspecte, nu numai de cel fizic. Astfel, ati putea fi tentat sa va indragostiti nebuneste de o femeie care ar putea concura cu cele mai mari top-modele, dar care e cam iute si incapatanata din fire. Si cum nu traiti decat pentru dragoste, faceti toate compromisurile necesare pentru a ajunge la o intelegere. Sunteti in mod firesc o persoana sociabila, multumita infatisarii si conversatiei dumneavoastra placute. Prin urmare, fie ca sunteti la lucru, acasa sau in timpul liber, atrageti privirile lor.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu