Astro Astrologia zodiilor

Femeia in zodia Balanta, armonie in relatia de cuplu


Ca si omologul dumneavoastra masculin, aveti clasa si bun-gust, sunteti eleganta, rafinata si insufletita de o mare dorinta de a armoniza relatia de cuplu, precum si tot ceea ce presupune lumea relatiilor interpersonale. Putem remarca insa o usoara discrepanta cand ne referim la felul dumneavoastra impulsiv de-a fi. Cum balanta este un semn masculin, va simtiti mai putin in largul dumneavoastra ca femeie si doriti totusi sa va afirmati si sa va ocupati locul care vi se cuvine intr-un grup. Armonia sfarseste pana la urma prin a se instapani anuland contrastele si o oarecare liniste va domni mereu in casa dumneavoastra.

Se prea poate ca industria de cosmetice si produse de infrumusetare sa fi prosperat datorita dumneavoastra, dar nu din narcisism sunteti atat de grijulie cu persoana dumneavoastra, e ceva innascut care va determina sa aveti grija atat de infatisarea cat si de pielea dumneavoastra. Farmecul dumneavoastra natural va ofera un avantaj cand e vorba sa porniti in cautarea dragostei. Manierele dumneavoastra atat de rafinate, precum si bunul-gust va pot face remarcata, din moment ce pareti perfecta la prima vedere. Barbatii vor dori sa va cunoasca mai indeaproape. Simtul dumneavoastra estetic este innascut; barbatul care va face curte intr-o seara nu se va teme ca se trezeste a doua zi dimineata langa o persoana diferita. Frumusetea dumneavoastra nu are nimic artificial, e mai degraba delicata, ceea ce va sporeste farmecul.

Prin urmare, barbatul care va abordeaza trebuie sa va semene intrucatva, adica sa fie mandru de persoana sa si sa dea dovada de delicatete in comportamentul sau. Insa nu sunteti o persoana foarte dificila; pur si simplu, relatia trebuie sa se bazeze pe respectul reciproc. In rest, va spuneti in mod inconstient ca dragostea va aranja micile detalii care va dau batai de cap cu celalalt. Atat timp cat dragostea va stapaneste, sunteti in stare sa faceti mari compromisuri in viata de cuplu si pe foarte multe planuri.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu