Astro Citeste viitorul

Ce spune zodiacul chinezesc pentru cariera voastra in 2012?

Ce spune zodiacul chinezesc pentru cariera voastra in 2012?Mai potrivit pentru prezicerile privitoare la cariera profesionala decat zodiacul vestic, zodiacul chinezesc s-a specializat de-a lungul timpului pe o serie de aspecte ale vietii publice si profesionale ale muritorului de rand, in acest mod raspunzand unei cereri foarte mari venita din partea asiaticilor, care au fost dintotdeauna mai interesati de destinul lor din punct de vedere financiar si profesional decat de afacerile de inima sau de planul universului artistic.

Pentru cariera voastra din 2012, astrele chinezesti anunta momentul optim pentru a se face anumite schimbari majore, acum intrand cu totii sub influentele Dragonului de Apa, care ne va cere sa luam fraiele propriului destin in maini si sa alegem un drum echilibrat si constant pentru viitorul nostru in plan profesional. Avocatii, inginerii, tehnicienii si inventatorii, medicii si asistentii medicali sau persoanele din sectorul finantelor sunt foarte favorizate in 2012, ei putand cunoaste acum succese deosebite.

Sobolanul
In anul care incepe, Sobolanii au nevoie sa iasa cu incetul "la lumina", dar nu in mod pieptis ci laturalnic, ei urmand sa isi consolideze pozitia profesionala lucrand fie la una dintre filialele companiei lor mama, fie drept colaboratori ori persoane de mare incredere, dar nu si ocupand o pozitie profesionala centrala. Lumina reflectoarelor nu ii va avantaja si de aceea e bine sa se fereasca de joburile care presupun contactul direct cu clientii sau cu alte persoane importante pentru compania unde activeaza.

Bivolul
Aceasta zodie are nevoie anul acesta de o slujba foarte stabila si de o poztie profesionala bine consolidata. Nu este nevoie sa faca mari eforturi din acest punct de vedere deoarece Bivolul a fost dintotdeauna un profesionist de nadejde, bine cotat de catre superiorii sai, dar nu mai este permis totusi ca cei aflati in aceasta zodie sa se complaca in situatii profesionale aflate sub adevaratul lor potential.

Tigrul
Si Tigrul are nevoie sa se indeparteze anul acest de focul afacerilor, nativii din aceasta zodie avand sanse mari in plan profesional doar daca reusesc sa se impuna decisiv in domeniul lor de activitate. In caz contrar, aerul lor de superioritate poate deranja, iar sefii vor reactiona neplacut daca performantele nu sunt pe masura la locul de munca. Tigrii vor trebui deci sa se ocupe in mod prioritar de administrarea optima a imaginii lor profesionale, dozandu-si eforturile cu tact si asteptand un moment mai prielnic in anii care urmeaza.

Iepurele
Iepurii nu au dus-o deloc rau in 2011 si vor continua sa inregistreze bune succese profesionale si in 2012, dar in noul an ei vor trebui sa caute un job sau insarcinari care sa le permita sa se miste mai mult, Iepurii avand energii suplimentare si putand sa se plafoneze daca raman blocati la aceleasi indatoriri profesionale.

Dragonul
In 2012, toti Dragonii sunt favorizati, ei putand sa se mute catre pozitii profesionale centrale sau sa promoveze rapid la locul de munca prezent. Schimbarea se va impune de la sine, orice stagnare in pozitii inferioare sau departe de focul afacerilor putand sa le cauzeze mai degraba neajunsuri sau oricum mari nemultumiri in plan profesional.

Sarpele
Anul care incepe va cere persoanelor din zodia Sarpelui sa se organizeze mai mult, ei avand mare nevoie de ordine si constanta in 2012 pentru a inregistra o buna evolutie in plan profesional. In absenta unor masuri de acest tip, Serpii pot avea de pierdut la locul lor de munca deoarece si capacitatea lor de concentrare va fi in 2012 ceva mai scazuta.

Calul
Calul este vedeta zodiacului din punct de vedere profesional in 2012, anul acesta toti Caii putand sa lucreze la un maximum de randament si fiind de asemenea deosebit de flexibili in activitatea lor profesionala. Caii au insa nevoie de sefi intelepti, care sa inteleaga potentialul lor si sa ii puna serios la treaba, oferindu-le desigur si recompense pe masura.

Oaia
2012 nu este tocmai favorabil pentru persoanele din aceasta zodie decat daca acestia vor sti sa isi vada in liniste de treaba si sa nu se lase influentati de nimeni. Bateriile celor din zodia Oii nu sunt exact incarcate la maximum insa ei isi vor face treaba fara probleme, dar numai daca se concentreaza la propriile indatoriri profesionale si nu se lasa influentati de colegii lor mai putin seriosi care incearca sa le "paseze" atat insarcinari suplimentare cat si responsabilitati care nu le apartin.

Maimuta
Maimutele au anul acesta mare nevoie de schimbare si vor incerca fie sa plece la o companie mai competitiva, fie chiar sa se reorienteze profesional, aceste ambitii ale lor urmand de fapt sa fie si incununate de succes. Cel mai rau scenariu pentru Maimute este sa raman indecisi si sa se complaca cu situatia prezenta, lucru totusi greu de crezut pentru nativii acestei zodii.

Cocosul
Cocosii sunt probabil unii dintre cei mai stabili profesionisti din toate semnele zodiacului chinezesc, ei urmand sa fie foarte multumiti de jobul lor si in 2012 la fel ca si in 2011. Indiferent de situatie, cocosii vor sti sa se descurce multumitor la locul lor de munca, ei avand nevoie de mici schimbari mai degraba de dragul schimbarii decat pentru ca ar avea ceva de castigat din asta.

Cainele
Cainii au mare nevoie de contacte dese la locul de munca astfel incat asumarea unor noi responsabilitati in relatiile cu publicul sau in munca de echipa le va satisface pe deplin aceste aspiratii profesionale native ale lor. Locurile de munca izolate nu le fac insa bine si e de asteptat ca dansii sa incerce sa acceada la un job ceva mai plin de viata unde sa poata sa aiba contacte foarte dese cu ceilalti profesionisti.

Porcul
In 2012, Porcul poate cunoaste succese profesionale mari, dar va avea mare nevoie de un echilibru de fier la locul sau de munca precum si de pastrarea unei foarte bune imagini profesionale. Sicanele primite de la colegii de munca pot sa ii faca multe zile fripte si va trebui sa lucreze mai mult la capitolul relatiilor profesionale pentru a reusi sa atinga toate obiectivele sale fara nici o piedica.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu