Astro Astrologia zodiilor

Ce spun planetele despre fiecare zodie?


Planetele se exprima diferit la trecerea lor dintr-un semn astral intr-altul si nu intotdeauna prezenta lui Mercur sau a lui Saturn in semnul nostru va aduce evenimente pozitive sau ne va anunta schimbari in bine. Dimpotriva, uneori este bine sa dublam gradul nostu de prevedere atunci cand stim ca o planeta nefasta se afla in semnul nostru pentru a reusi astfel sa ne ferim de intamplari nedorite si sa ne putem continua viata in liniste.

Marte
Este o planeta care anunta schimbari majore de personalitate si chiar crize nu usor de depasit. Marte in Berbec, de exemplu, poate anunta structurarea clara a personalitatii si o calmare la nivel sufletesc pe cand Marte in Scorpion anunta exact opusul, adica valtori sufletesti si o disipare a personalitatii.

Venus
Atunci cand Venus este in Taur au loc evenimente care duc la acumulari de posesiuni materiale, sufletesti si chiar cunoastere. Venus in Gemeni insa va insemna cautarea absolutului in detrimentul tuturor celorlalte forme de manifestare trupeasca sau spirituala. Venus in Balanta aduce echilibrul intre materie si spirit, iar Venus in Capricorn aduna deopotriva dragostea, planul mental si nivelul constient al sufletului intr-un tot armonios.

Mercur
Mercur in Berbec aduce un grad marit de spiritualitate si acuitate la nivel psihic pe cand Mercur in Gemeni aplaneaza orice conflict fluidizand bunul curs al relatiilor interumane. In Fecioara Mercur creste gradul de rationalitate si intelepciune la un nivel superior.

Luna
Luna in Rac este semn al conflictelor de natura emotionala pe cand atunci cand se afla in Fecioara Luna ofera protectie materia si spiritul fiind la unison. Luna in Varsator aduce un plus in planul intuitiei.

Jupiter
In Sagetator Jupiter este un semn al acumularii de experienta si al maririi acuitatii la nivel senzitiv. Jupiter in Pesti extinde accesul in lumea simturilor toate starile fiind astfel potentate in consecinta. Jupiter in Varsator este o exprimare clasica a dragostei platonice pe cand Jupiter in Fecioara aduce un minus la nivel sufletesc si o exacerbare a planului material.

Saturn
In capricorn Saturn reprezinta ascendenta de la materie catre spirit, ambitie si libertate de alegere.

Uranus
In varsator Uranus transforma dorinta, pasiunea in cunoastere, uneste materia si spiritul si deschide portile universului ocult. In Balanta Uranus este un semn al socializarii acum fiind un moment propice pentru intalniri, confruntari de idei, etc.

Neptun
Cand este in Pesti Neptun semnifica constiinta la nivel macro-social, iar in Rac aduce compasiune, dragoste curata si energii pozitive.

Pluto
In sfarsit, Pluto in Scorpion exprima energie si autocontrol, iar in Pesti anunta trecerea catre un plan nocturn, al mortii ca tranformare.

Toate aceste planete guverneaza nu doar nativii semnului astral pe care il traverseaza, dar anunta schimbari in bine sau rau pentru fiecare dintre noi, cei care impartim acelasi cer si zona geografica. De aceea este intelept sa tinem seama de semnificatia intalnirii dintre o planeta si un semn al zodiacului si sa luam masurile necesare pentru a preveni sau intampina orice influenta din acest punct de vedere.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu