Astro Citeste viitorul

Ce spune forma fetei despre tine… IV

Ce spune forma fetei despre tine...IVFata triunghiulara (sau in forma de inima)

Persoanele ce au forma fetei triunghiulara sunt puternice; atunci cand isi propun ceva sunt suficient de motivate si insistente pana ce isi duc la indeplinire scopul propus. Nu se dau inapoi de la metode mai putin conventionale pentru a-si duce la indeplinire planul.

Insa, desi duri in anumite situatii, sunt foarte corecti si au principii bine inradacinate in ceea ce priveste familia si prietenii apropiati, nu se lasa manipulati sentimental niciodata chiar daca ar avea sentimente puternice fata de persoana care incearca acest lucru. Pentru ca au o mare incredere in propriile abilitati, au tendinta sa fie  autoritari si au impresia ca nu li se poate aseza in cale niciun fel de obstacol pe care acestia nu l-ar putea indeparta printr-o metoda sau alta. Nimic nu este imposibil.

Insa daca li se cere ajutorul sincer, acestia nu vor fugi de niciun fel de responsabilitate; chiar daca poate ii esti dusman, va fi alaturi de tine si te va sprijini ca si cum ti-ar fi cel mai bun prieten, nu te va judeca si nu va incerca sa te descoasa in fel si chip, doar va fi langa tine si te va ajuta cu inima deschisa. Nu le place aglomeratia si cu atat mai mult sa mearga la evenimente in care nu cunoaste prea multa lume. Nu sunt persoane retrase sau timide, dar ce-i drept sunt foarte atenti cand vine vorba de a lasa persoanele sa intre in viata lor, fie vorba doar de o amicitie. Sunt selectivi, au un ochi critic si pot citi o persoana doar dupa o prima intalnire. Sunt insa persoane foarte originale si au un atu important prin faptul ca te pot surprinde cand mai putin te astepti, de aceea nu este bine sa le subestimezi in niciun fel.

Au idei foarte bune si detin potentialul de a fi oameni de afaceri excelenti si cu fler. Nu isi ofera inima oricui, ce-i drept nu isi exteriorizeaza sentimentele prea bine, insa odata ce s-au stabilit intr-o relatie sunt persoane loiale, de incredere, care vor face tot posibilul sa nu dezamageasca persoana iubita.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu