Astro Astrologia zodiilor

Ce pretentii are de la viitoarea nevasta?

Ce pretentii are de la viitoarea nevasta?Berbec:– Cand vine acasa, vrea sa se simta iubit, alintat, asteptat cu mancarea calda si cu un zambet larg.
 
Taur:– Vrea o nevasta cu o mana de fier, care sa stie sa se organizeze foarte bine si sa fie extrem de chivernisita cu banii familiei.
 
Gemeni:– Visul oricarui barbat este si al lui: nu-si doreste o sotioara care sa-l cicaleasca tot timpul ori sa fie agasanta si stresanta, ca sa-l determine sa faca ce vrea ea.
 
Rac: – Vrea ca sotia sa stie cum sa-l puna pe primul loc, sa-l faca sa se simta iubit si adorat in fiecare clipa.
 
Leu:– Are asteptari de la nevasta lui. Vrea sa fie eleganta, diplomata, sa stie sa isi cenzureze cuvintele dure. Cu alte cuvinte, isi doreste o adevarata lady.
 
Fecioara:– Vrea sa se mandreasca cu sotia lui. Asadar, aceasta mereu trebuie sa fie cocheta, aranjata si foarte frumoasa.
 
Balanta: – Pentru ca el e foarte nastrusnic, nebunatic si calca stramb destul de des, sotia perfecta va fi cea care va sti sa inchida ochii la escapadele lui.
 
Scorpion:– Vrea o femeie de viata, carismatica, zambitoare, care sa stie sa se distreze si sa socializeze.
 
Sagetator:– Este destul de axat pe partea materiala. De aceea, vrea o femeie cu cariera, care stie ca banii poate nu aduc fericirea, dar o intretin.
 
Capricorn:– Fiind destul de orgolios, vrea alaturi o femeie care sa stie sa-l impace repede, nu care sa fie artagoasa si incapatanata.
 
Varsator:– Isi doreste o femeie desteapta. Vrea pe cineva cu care sa poata vorbi, cu care sa dezbata teme cat mai diverse.
 
Pesti:– Visator din fire, isi doreste o femeie care sa stie sa il readuca cu picioarele pe pamant si sa-i arate realitatea.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu