Astro Astrologia zodiilor

Cand are criza de personalitate?

Cand are criza de personalitate?

Berbec:– In jurul varstei de 35 de ani incepe sa se intrebe daca mai este atragator, daca femeile il mai gasesc interesant si va incepe sa devina tot mai libertin.
 
Taur:– Incepand de pe la 25 de ani nu isi mai gasesc linistea. Pentru ei sunt foarte importante succesul si banii. Se va concentra mult pe munca si foarte putin pe relatii.
 
Gemeni:– Stie ce vrea de la propria viata si, chiar daca hormonii lui ar lua-o razna, va fi destul de puternic sa ia decizii rationale. Nu va pierde controlul asupra actiunilor sale.
 
Rac: – La varsta de 40 de ani incepe deja sa se instaleze frica de batranete, lipsa de vitalitate si ideea ca anumite lucruri nu mai pot fi facute ca la 20. Atunci se va transforma si va avea comportamentul unui pusti, dar cu fizicul de 40.
 
Leu:– La varsta de 28 de ani va deveni foarte egoist, actiunile lui vor fi bruste, fara nici un fel de avertisment. Se va gandi doar la binele lui.
 
Fecioara:– La 35 de ani incepe sa-si analizeze viata, ce a facut pana acum, ce mai este de facut etc. Din pacate, va cadea intr-o stare deprimanta din pricina indoielilor si regretelor, pe care o va depasi cu greu.
 
Balanta: – Intre 20 si 30 de ani va fi un zapacit complet. Nu va sti ce vrea sau pe cine, isi va pune sentimentele si dorintele pe primul loc, iar persoanele din jur vor fi doar o cantitate neglijabila, de care se va folosi la un moment dat.
 
Scorpion:– Adolescenta este foarte nebuna si dificila. In acea perioada e un rebel de necontrolat si are impresia ca toata lumea este impotriva lui.
 
Sagetator:– Iubeste viata atat cu avantajele, cat si cu dezavantajele ei. De-a lungul anilor va face tot felul de prostii, pentru ca nu se poate abtine, este in sangele lui. Va trai viata asa cum isi doreste si nimeni nu-l va putea influenta.
 
Capricorn:– In jurul varstei de 20 de ani va avea tendinta de a lua foarte multe decizii "pe negandite", puerile. Consecintele vor fi pe masura.
 
Varsator:– De-abia la varsta de 50 de ani il loveste o criza de personalitate, care il face sa se indeparteze de familie, de copii si sa-si piarda orice interese pentru munca. Va trece peste criza, dar va rani multe persoane.
 
Pesti:– Varsta de 32 de ani este una destul de complicata. Toata lumea va cere de la el sa se maturizeze si sa-si intemeieze o familie, in timp ce el inca se va juca si-si va trai viata dupa propriile reguli.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu