Astro Astrologia zodiilor

Cum se da de gol atunci cand a gresit?

Cum se da de gol atunci cand a gresit?Berbec:– Este simplu: daca il iei la bani marunti si-i pui tot felul de intrebari, vei observa ca va deveni tot mai iritat de aceasta „incoltire”.
 
Taur:– Fara nici un avertisment, cand greseste, repede gaseste o scuza ca sa se lege de tine si sa te acuze de lucruri inexistente.
 
Gemeni:– Incepe sa se ascunda de tine (tine telefonul tot timpul alaturi, isi paroleaza laptopul), lucru care nu ar trebui sa se intample intr-o relatie armonioasa.
 
Rac: – Cand greseste, devine distant si rece, spre deosebire de comportamentul fata de tine din general.
 
Leu:– Este un actor desavarsit. Reuseste uneori sa se pacaleasca si singur, dar are o slabiciune. Pentru ca se stie vinovat, simte nevoia sa compenseze, iar atunci te trezesti cu daruri sau multe complimente.
 
Fecioara:– De obicei, atunci cand face vreo pozna, devine foarte retras si serios, de parca a uitat cum sa zambeasca.
 
Balanta: – Iti reproseaza ca-l acuzi pe nedrept, dar intr-un mod destul de neplacut, cu scene absolut inutile.
 
Scorpion:– Se victimizeaza extrem de mult, incercand sa te puna pe tine intr-o lumina proasta.
 
Sagetator:– Cand se simte incoltit, ataca aducandu-ti aminte de toate, dar de absolut toaateee greselile pe care le-ai facut in trecut.
 
Capricorn:– Nu stie sa minta. Daca il iei mai tare, se da singur de gol. De ce? Pentru ca nu suporta presiunea secretului pe care ar trebui sa-l tina fata de tine.
 
Varsator:– Iti face tot felul de mici atentii pentru a se scoate mai usor din belea si a te face sa-l ierti.
 
Pesti:– Joaca teatru, se preface si se comporta ca si cum nu s-a intamplat absolut nimic. Doar fata de catel plouat il da de gol.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu