Astro Astrologia zodiilor

Ce nu suporti la un potential partener?

Berbec: Nu vrea langa ea un barbat monoton, care se complace in propria rutina, care traieste viata intr-un mod plictisitor si lipsit de energie.

Taur: Daca vede cumva mizerie sub unghii, par neingrijit si nu e dat cu parfum, nici nu va sta la discutie cu el, d-apoi sa iasa in oras.

Gemeni: Uraste barfitorii, pentru ca stie foarte bine ca e doar o chestiune de timp pana va ajunge si ea pe limba lui plina de venin.

Rac: Daca partenerul o face sa se simta stinghera, va fugi foarte repede. Nu suporta sa nu se poata desfasura in voie.

Leu: Dispretuieste barbatii in apropierea carora trebuie sa aiba grija cum vorbeste, cum se imbraca, cum gesticuleaza, ca nu cumva sa fie criticata sau judecata.

Fecioara: Daca este egoist si lacom, nu are ce cauta in jurul ei. Fecioara nu suporta un om care se iubeste atat de mult pe sine.

Balanta: Adora echilibrul si stabilitatea intr-o relatie. De aceea, un barbat care vine cu un bagaj plin de drama dupa el nu va avea succes. Balanta vrea sa traiasca o viata frumoasa, nu o telenovela.

Scorpion: Ar fi pregatita sa faca o groapa pentru toti mincinosii care isi cred propriile minciuni si iti mai si zambesc.

Sagetator: Aroganta este un lucru peste care un Sagetator nu poate trece, intrucat mereu va avea tendinta de a servi o replica dura.

Capricorn: Ofera si asteapta respect. Daca partenerul nu este capabil sau doritor sa faca acest lucru, atunci relatia se incheie.

Varsator: Gelozia, posesivitatea si manipularea sufoca orice Varsator. Nu suporta barbatii care au astfel de obiceiuri proaste.

Pesti: Daca partenerul nu are nici un pic de romantism, atunci ea, fiind o fire atat de boema, nu poate sta langa un sloi de gheata.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu