Astro Astrologia zodiilor

Tu cum te razbuni?

Berbec: Foarte incapatanata! Daca stie ca are dreptate, va lupta pentru asta pana in panzele albe, pana te va face sa regreti si iti vei cere iertare in fata ei.

Taur: Sunt persoane foarte diplomate, pana in clipa in care le jignesti si se simt tradate. Vei avea impresia ca nu se va intampla nimic si ca vor trece repede peste situatie, dar asta pana in clipa cand te vei trezi umilita fie in fata prietenilor, fie a colegilor. Taurilor le place sa umileasca in public!

Gemeni: Desi par ca iau totul in gluma, nici pe departe nu este asa. Tactica de razbunare a Gemenilor consta in ignoranta. Pur si simplu, te sterg definitiv din viata lor, nu te cauta, nu te suna, nu te baga in seama. Iar daca le vei cere ajutorul, te vor privi sfidator si iti vor intoarce spatele.

Rac: Sunt foarte generoase si blande. Nu se supara asa repede si iarta de foarte multe ori, dar cand s-a umplut paharul, te vor vorbi de rau la toaTu cum te razbuni?ta lumea. Culmea e ca ii vor avea pe cei din jur de partea lor, intrucat stiu si sa manipuleze.

Leu: Daca provoci un Leu, atunci pregateste-te sa fii calcat in picioare, fie prin vorbe dure si taioase, fie chiar prin bataie. Nu se vor abtine de la nimic.

Fecioara: Este o zodie care, atunci cand se supara si se simte ranita, tace, nu te jigneste, nu te barfeste, nu doreste sa se razbune. Pur si simplu, nu te va mai baga in seama. Pentru ea vei fi o cantitate neglijabila.

Balanta: Daca o enervezi sau o jignesti, fii pregatit. O Balanta nu poate sa treaca cu vederea acest lucru, iar daca te-ar avea la mana, ar profita si te-ar rani.

Scorpion: Sunt foarte isteti pentru ca stiu ca cea mai buna razbunare este sa aiba succes. Atunci cand le va merge bine, iti vor arata acest lucru si vor avea grija sa te simti inferior.

Sagetator: Impulsiva zodie! De aceea, razbunarea Sagetatorului consta in faptul ca nu isi pot tine gura si iti vor spune tot ce au pe suflet. Nu te gandi ca va fi un limbaj diplomat. Cuvintele vor fi foarte colorate si dure!

 

Capricorn: Sunt sireti. Nu se vor razbuna imediat, ci se vor comporta ca niste adevarati prieteni pana in momentul in care vor vedea ca ai o slabiciune si vor profita de acest lucru pentru a te lovi.

 

Varsator: Considera ca razbunarea este o lupta inutila, care nu ii va aduce nici un fel de beneficiu. Prefera sa isi vada de treaba lui si sa nu-ti bage in seama atacurile.

 

Pesti: Nu te pune cu un Peste, daca nu vrei sa te ineci. Acestia vad intr-o razbunare ocazia de a-si face viata mai interesanta. Vor adora sa se razbune si sa te puna intr-o lumina proasta.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu