Astro Astrologia zodiilor

Ce fel de partener ai nevoie?

Ce fel de partener ai nevoie?Berbec: Un barbat care stie ce vrea, care este suficient de puternic sa ia deciziile rapid, fara sa astepte opiniile celor din jur. Este barbatul care impune pasul, nu cel care merge pe pasii altora.

Taur: Vrea un barbat care stie cat ii valoreaza munca, un om care alege sa lucreze intr-un domeniu care ii face placere, dar sa fie rasplatit financiar asa cum trebuie.

Gemeni: Un barbat care stie sa vorbeasca si de care sa fie mandra ca ii este alaturi. Vrea un om care sa aduca echilibru si sa ofere siguranta.

Rac: Un barbat care stie sa te inteleaga, care stie cand sa taca atunci cand tu vrei sa te asculte, un barbat care sa te tina in brate chiar daca gresesti, fara sa te judece, fara sa te critice, fara sa-ti spuna ce e bine si ce nu!

Leu: Un partener ambitios, un barbat caruia nu-i este frica sa-i spuna femeii ca o vrea alaturi pentru toata viata si care face tot posibilul sa lupte pentru amandoi.

Fecioara: Un barbat care sa o completeze, care sa fie puternic atunci cand ea nu este, care sa fie calm atunci cand ea tipa, care sa stie ce trebuie facut, care sa intinda mana dupa ea cand e nehotarata.

Balanta: Doreste o clona, o persoana care sa iubeasca viata la fel ca ea, care sa rada des, care sa adore aventura.

Scorpion: Un barbat cu o vointa tare, care sa intampine probleme vietii cu curaj. Vrea un barbat langa ea, nu un copil de crescut; vrea pe cineva cu care sa se consulte, cu care sa se puna de acord. Nu-si doreste alaturi pe cineva caruia sa-i dea ordine.

Sagetator: vrea pe cineva foarte optimist, pentru ca adora barbatii care privesc viata ca pe o provocare, nu ca pe o povara; care gasesc solutii chiar si atunci cand totul pare imposibil; care vor sa se bucure de viata alaturi de ea cu zambetul pe buze.

Capricorn: doreste un barbat intelegator, care sa stie cum sa reactioneze, pe care sa nu-l ia gura pe dinainte, care se gandeste la binele amandurora inainte de a lua o decizie.

Varsator: Fara orgoliu, fara incapatanare si mandrie. Nu are nevoie de cineva care sa-i spuna ce e corect si ce nu si care sa doreasca toata atentia asupra lui. Vrea un partener adevarat.

Pesti: Un barbat care tine cont de intuitie, care stie sa lase problemele la usa, care face tot posibilul sa dea frau liber imaginatiei si care nu fuge cand partenera ii cere ajutorul.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu