Astro Astrologia zodiilor

Cat de onesta esti cu ceea ce simti?

                         Cat de onesta esti cu ceea ce simti?                      Berbec:– Preferi, in anumite cazuri, sa iti ascunzi sentimentele chiar si de tine insati, de frica sa nu faci ceva gresit.
 
Taur:– Vrei mai degraba sa auzi si sa stii adevarul, decat sa te ingropi intr-un mormant de minciuni, despre care stii bine ca nu te vor ajuta cu nimic.
 
Gemeni:– Uneori ai vrea ca adevarul sa te ocoleasca, mai ales atunci cand e mult prea dureros, cand nu suporti tristetea si durerea emotiilor.

Rac: – Esti suficient de puternica sa faci fata propriilor tale sentimente nebune, care, uneori, incearca sa puna stapanire pe inima ta.

 Leu:– Chiar daca stii adevarul despre ceea ce simti, preferi sa ignori totul daca esti de parere ca ai rani mai multe persoane.
 
Fecioara:– Nu ascunzi ceea ce simti fata de tine niciodata. Poate ascunzi fata de alta persoana, dar tine, nu. Nu-ti este greu sa faci fata emotiilor, ci sa actionezi.
 
Balanta: – Te iubesti mult prea mult, incat ajungi sa te minti in legatura cu ceea ce simti si ce vrei de la tine.
 
Scorpion:– Nu ai incredere in propria ta inima pentru ca, de foarte multe ori, te-a pus in situatii neplacute. Acum preferi sa fii indiferent cu ceea ce simti si sa lasi ratiunea sa ia deciziile.
 
Sagetator:– In anumite cazuri preferi sa pui pe locul II ceea ce simti, fie ca esti onest, fie ca nu cu emotiile tale. Incerci sa alegi ceea ce te avantajeaza.
 
Capricorn:– Nu, nu esti onest cu ceea ce simti. Daca ai fi asa, atunci ai oferi sansa celuilalt sa te raneasca, lucru pe care il consideri inadmisibil.
 
Varsator:– Ai vrea sa poti spune exact ce simti cand simti, dar sunt atatea lucruri care te opresc… Uneori ai impresia ca este mult prea complicat sa faci fata adevarului.
 
Pesti:– Pentru tine, emotiile si sentimentele sunt ceea ce te reprezinta. De aceea, esti onest cu ceea ce simti in fiecare clipa. Fara acest ade

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu