Astro Astrologia zodiilor

Zodiile si timpul dedicat persoanei iubite!

Zodiile si timpul dedicat persoanei iubite!Berbec:– Isi face timp pentru tine doar cand are chef sau cand i se pare ca ar fi momentul potrivit si ii convine.
 
Taur:– Te ameninta si te santajeaza emotional cu trecutul si greselile tale. O persoana care te indrageste nu va face asta niciodata.
 
Gemeni:– Te sufoca. Prezenta ei / lui te lasa fara un strop de energie si te incarca cu atatea ganduri intunecate, incat nu iti mai gasesti linistea.
 
Rac: – Nu stie sa te incurajeze. Daca iti faci curajul sa vorbesti despre ce ti-ai dori, are grija sa calce in picioare orice urma de speranta. Te face sa te simti neputincio(a)s(a), inutil(a) si incapabil(a).
 
Leu:– Minciuna este la ordinea zilei. Parca ii vine ca o manusa. Desi o/il prinzi de mai multe ori ca a mintit, o face in continuare, fara nici o rusine.
 
Fecioara:– De fiecare data cand te intalnesti cu persoana respectiva, pleci ingandurata. Are un stil de a-ti prezenta lucrurile de zici ca vine sfarsitul lumii si nimic nu are o solutie.
 
Balanta: – Este evident ca invidia care o simte pentru tine e mai mult decat bolnavicioasa. Chiar daca tu consideri ca nu este mare lucru, crede-ma ca, in cele din urma, iti va face rau.
 
Scorpion:– O persoana care te respecta si tine la tine nu te impinge sa te razbuni si nici nu-ti sadeste sentimentul de ura.
 
Sagetator:– Incearca sa te schimbe si iti spune mereu ca, daca ai fi un pic altfel, parca te-ar iubi mai mult. O persoana care incearca sa te schimbe, nu te iubeste deloc. Doar se joaca cu tine o perioada, ca sa se distreze. Nu-ti vrea nici binele, nici inima.
 
Capricorn:– Nu ii esti suficienta, mereu ochii lui se uita si in alta parte si daca il intrebi ceva iti spune ca "e barbat si asa fac toti barbatii". Nu, un partener/a care te respect si te iubeste nu se uita in alta parte decat la tine.
 
Varsator:– Cand are nevoie de ceva te gaseste oricand, oriunde, oricum, cand nu are nevoie de nimic abia daca iti da vreun semn, aproape ca te intrebi, daca mai este in viata.
 
Pesti:– Isi pune propriile probleme pe umerii tai, impovarandu-i fara nici o rusine. Te face sa te simti responsabila pentru niste chestii care nu au nici o legatura cu tine.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu