Astro Astrologia zodiilor

Ce inclinatii are temperamentul tau?

Ce inclinatii are temperamentul tau?

Berbec:– Intotdeauna iti vei urma inima si ceea ce iti spune intuitia. Iti traiesti viata asa cum iti doresti, fara regrete.
 
Taur:– Nu-ti este rusine cu nimic din ceea ce faci. Te consideri o persoana puternica si mandra de tine, pentru ca te implici cu pasiune in orice faci.
 
Gemeni:– Vrei sa faci o diferenta. Nu-ti doresti sa fii copia identica a altcuiva. Ai o personalitate puternica si stii ca poti face o schimbare atunci cand vrei asta.
 
Rac: – Cauti si faci tot ce iti sta in putinta pentru a fi fericita. Esti recunoscatoare pentru persoanele din viata ta si stii sa le apreciezi la adevarata lor valoare.
 
Leu:– Lupti sa oferi tot ce este mai bun din tine. Vrei sa fii cea mai buna versiune a ta posibila. De aceea, niciodata nu te lasi batut si iei fiecare obstacol drept o provocare.
 
Fecioara:– Timpul tau conteaza si nu consideri ca trebuie sa-l investesti in lucruri care nu au importanta. Fiecare zi, pentru tine, trebuie traita la maxim.
 
Balanta: – Esti foarte cinstit si corect cu propria persoana. Niciodata nu te minti si esti uneori absolut dur cu ceea ce simti, chiar daca nu este pe placul tau.
 
Scorpion:– Indiferent de situatia in care te implici, fie un proiect, fie o prietenie sau o distractie, o faci cu pasiune. Nu iei nimic in ras sau peste picior.
 
Sagetator:– Familia este pe primul loc, iar cand iubesti, o faci neconditionat. Nu impui reguli, limite sau mai stiu eu ce alte cerinte. Atunci cand iti oferi inima, o faci cu totul.
 
Capricorn:– Poti sa ierti si vrei sa ierti. Nu lasi lucrurile negative sa-ti incarce inima si sufletul. Vrei sa traiesti frumos.
 
Varsator:– Daca gresesti, stii sa-ti asumi responsabilitatea propriilor actiuni. Nu dai bir cu fugitii si nici nu arunci vina pe alte persoane.
 
Pesti:– Faci lucrurile asa cum le vrei tu, atunci cand vrei si la intensitate maxima. Nu vrei sa ai regrete in viata. Conteaza sa fii sincera cu tine insati.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu