Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cum obtii un statut dar si un salariu mai bun

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cum obtii un statut dar si un salariu mai bunBerbec: Scoate in evidenta argumentele pozitive: experienta, interesul pentru ceea ce faci, multitudinea de proiecte pe care le ai avut sub responsabilitatea ta si au avut succes.
 
Taur: Este important sa faci o impresie buna, trebuie sa fii increzator in tine, sa nu pari nelinistit sau nesigur in argumentele tale, trebuie sa ai o atitudine de invingator.
 
Gemeni: Trebuie sa fii scurt si la obiect cu argumente concrete, ce trebuie sa atinga doua subiecte: cum vei putea contribui cat mai mult firmei pentru care lucrezi si cum poti aduce cat mai mult profit.
 
Rac: Trebuie sa arati ca vrei sa muncesti si ca poti lua asupra ta si mai multe responsabilitati, deci daca seful iti spune ca exista oportunitati pentru ceva in plus atunci profita de sansa, arata-i ca te poti descurca si tocmai pentru ca esti atat loiala dar si muncitoare meriti o motivatie pe masura.
 
Leu: Timiditatea este buna pana intr-o masura, in rest, intr-o organizatie de succes trebuie sa arati ce poti face cu experienta acumulata pana acum si educatia primita. Nu trebuie sa fii modest daca tu stii ca esti bun in ceea ce faci.
 
Fecioara: Negocierea salariului nu inseamna neaparat o suma mai mare, poti apela la mai multe zile de concediu sau buget pentru vacante platite de firma, asta ca motivare pentru rezultate excelente obtinute.
 
Balanta: Fii rezonabil, nu incerca sa fii lacom si sa ceri mai mult pentru ceea ce muncesti, faptul ca ai impresia ca seful poate nu se prinde nu este tocmai adevarat ci doar asteapta momentul cand se poate descotorosi de tine. De aceea cere cate putin treptat dar sigur atat din punct de vedere financiar cat si pentru siguranta postului tau.
 
Scorpion: Daca stai si nu faci decat strictul necesar nimeni nu te va observa si nimeni nu va fi interesat sa iti creasca salariul, de aceea este important sa te vada interesat de ceea ce faci, implica-te, adu noi idei, incearca sa obtii noi clienti, o promovare vine dupa ce se vede implicarea ta.
 
Sagetator: Daca firma trece prin momente mai grele nu fi tentat sa parasesti imediat puntea sau chiar sa iti vinzi seful, loialitatea este mult cautata si apreciata de sefi care stiu cum se pun bazele unei afaceri de succes si niciodata nu raman neapreciate.
 
Capricorn: Fii profesionist la locul de munca, chiar de mai glumesti uneori asta nu inseamna sa te trasformi intr-un usulet de plus, trebuie sa fii un rechin in afaceri si sa ataci direct ceea ce vrei sa obtii.
 
Varsator: Este necesar sa iti cunosti valoarea dar si mai important este ca si ceilalti din jurul tau sa o vada, de aceea nu-ti fie rusine si nici frica sa iti expui ideile sau sa te implici in noi proiecte.
 
Pesti: Fii rabdator dar in acelasi timp perseverent in scopul tau, daca vrei un salariu mai mare atunci arata ca meriti un salariu mai mare, daca nu ai reusit de prima data asta nu inseamna ca trebuie sa te dai batut. Ci implica-te mai mult si arata ca merita sa se investeasca in tine si nu in altcineva.

foto northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu