Astro Citeste viitorul

Ce nu trebuie sa tolerezi?

Ce nu trebuie sa tolerezi?Berbec:–  Oameni care nu fac decat sa te incarce negativ, sa te traga in jos, al caror interes este sa se foloseasca de tine atat timp cat au nevoie.
 
Taur:– Un serviciu care te face sa te simti incapabila, nefericita, care nu te lasa sa dormi noaptea pentru ca, a doua zi, trebuie sa mergi iar acolo.
 
Gemeni:– Sa fii suparat mai mult de o jumatate de ora nu se merita. Viata e prea scurta si probleme vor fi mult prea multe, incat sa stai mereu bosumflat.
 
Rac: – Situatiile in care apleci capul, accepti ce ti se spune, desi nu esti de acord, doar pentru ca nu vrei sa mai dai nastere inca unui conflict.
 
Leu:– Stresul inutil, care nu face decat sa iti distruga viata sociala, sanatatea si spiritul.
 
Fecioara:– Persoanele care nu respecta cuvantul dat, care nu vor sau nu considera ca este suficient de important sa fie langa tine cand ai nevoie.
 
Balanta: – Sa existe doar munca in viata ta… nu prieteni, nu distractie, nu concedii…
 
Scorpion:– O viata plina de rutina si monotonie, care nu reprezinta nici un fel de provocare pentru tine.
 
Sagetator:– Infidelitatea! Nu are scuza, nu are motiv si nici loc in viata ta!
 
Capricorn:– Lipsa de incredere. Atunci cand nu poti avea incredere intr-o anumita persoana, nu mai are rost sa lupti pentru ea. Nu ai cum sa reconstruiesti ceva fisurat atat de adanc.
 
Varsator:– O casa nefericita. Acasa trebuie sa fie un loc in care sa te relaxezi, o oaza, nu un loc in care gasesti tipete, nefericire, rautate si durere.
 
Pesti:– Prostia! Ai nevoie sa te inconjori cu persoane istete, care vor, ca si tine, ceva mai mult de la viata.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu