Astro Astrologia zodiilor

Planetele isi pot pune amprenta pe propriul nostru chip

Planetele isi pot pune amprenta pe propriul nostru chipPlanetele care ne guverneaza inca de la nastere isi exercita influenta nu doar asupra planului spiritual al vietii noastre, dar ne pot in egala masura influenta si aspectul nostru fizic, multi dintre astrologi cazand de acord asupra faptului ca astrii isi pun amprenta puternic si pe chipul omului si nu doar pe destinul acestuia.

Plecand de la aceasta teorie, astrologii chiar au reusit sa faca o clasificare a tipurilor umane in acord cu trasaturile fizice care pot fi regasite pe fetele nativilor din fiecare zodie luata in parte, in acest mod putandu-se stabili aproape fara de gres planeta dominanta a subiectului analizat fara a mai fi nevoie sa se faca apel si la data nasterii sau alte detalii personale ale acestuia.

Nu sunt intotdeauna simplu de identificat aceste trasaturi de ordin fizic pe chipul cuiva, dar prin exercitiu si castigarea unei bune experiente se poate ajunge la performante notabile, existand in prezent si astrologi specializati pe "citirea fetei", care pot oferi multe informatii de interes doar prin analiza atenta a chipului unei persoane.

Soarele
La fel ca si planeta care ii guverneaza, persoanele aflate sub influenta acestui astru vor avea o fata rotunda, cu oase puternice si un ten caracterizat prin flux cerebral sanguin crescut. Statura acestor persoane nu impresioneaza insa prin inaltime ci mai degraba prin umerii bine conturati si un sistem osos de asemenea bine structurat.

Luna
De asemenea cu o fata rotunda, persoanele aflate sub influenta Lunii nu vor prezenta niste oase la fel de puternice in zona fetei ci mai degraba un aspect grasut, plin in zona pometilor si o pereche de ochi distantati, adica un chip asemanator cu acela al Lunii pline. Cu un nas scurt si adesea prezentand si o barbie dubla sau plinuta, "supusii" Lunii vor avea un ten usor pal, iar statura lor nu se va remarca in mod deosebit.

Marte
Persoanele aflate sub influenta acestei planete pot prezenta doua tipuri de fata, una caracterizata prin forma triunghiulara a fetei, dar cu o barbie mai pronuntata, frunte lata, sprancene groase si o privire agera si o a doua caracterizata prin fata triunghiulara, cu barbia ingusta, fruntea ingusta si de asemenea o privire agera.

Mercur
Un chip hatru si o privire parca pusa mereu pe joaca, aceasta este prima impresie lasata de cei guvernati de planeta Mercur. Acestia au o fata rectangulara si sunt mai degraba scunzi ca inaltime. De regula par mai tineri decat in realitate, iar acest lucru se datoreaza spiritului lor pozitiv si fetei lor vesele.

Jupiter
Fiinte mai inalte decat media si robuste, cei influentati de planeta Jupiter au o fata patrata sau rectangulara, cu fruntea lata si pometii bine definiti, care iese usor in evidenta, nu intamplator printre aceste persoane regasindu-se adesea si multi lideri de opinie.

Venus
Aspectul placut, atragator, chiar senzual este trasatura predominanta a fetei celor guvernati de planeta Venus. Astfel de fete radiaza practic datorita efectului special dat de ochii stralucitori care mai mereu sunt partea cea mai vizibila a fetei. Tenul "supusilor" lui Venus este unul sanatos, iar parul straluceste de curatenie.

Saturn
Fiinte cu un sistem osos foarte bine dezvoltat, persoanele guvernate de planeta Saturn sunt de regula inalte si subtiri, au o fata rectangulara, dar cu pometii adesea trasi si ochi adanciti in orbite. Nasul este pronuntat, iar aspectul general al fetei poate transmite cinismul sau melancolia.

Intrucat nu toate persoanele se vor putea incadra perfect la tipurile amintite mai sus, astrologii au largit clasificarea lor cu fetele de tip mixt, acestea preluand trasaturi atat de la o planeta cat si de la alta deoarece persoana cu o astfel de fata mixta poate suporta influente diferite, asa cum au fost acestea prezente la momentul nasterii sale.

Inca destul de controversata, aceasta clasificare a fetei umane dupa influentele exercitate de planetele din astrologie merita luata in considerare pe viitor, macar pentru a se dovedi daca este sau nu pe deplin valabila, unele dintre ipotezele de lucru propuse aici fiind deosebit de utile pentru studiul astrologic.

Mai multe informatii pe acest subiect sunt disponibile pe Internet, aici putand sa gasiti multe detalii utile daca va intereseaza in mod deosebit modul in care planetele ne pot influenta destinul si devenirea noastra si din punct de vedere fizic si nu doar spiritual.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu