Astro Astrologia zodiilor

Actorul lunii noiembrie – Spartanul Gerard Butler

Actorul lunii noiembrie - Spartanul Gerard ButlerSe pare ca nu este asa rau sa fii nascut in data de 13, iar dovada o face Gerard Butler, nascut pe 13 noiembrie 1969 in Scotia, el reusind sa ajunga un mega-actor intr-un timp foarte scurt si fiind in prezent binecunoscut peste tot in lume.

Butler este cel mai mic dintre fratii sai, trei la numar, si inca de mic a dat semne ca este atras de viata artistica aparand la varsta de numai 12 ani in musicalul "Oliver", sustinut la faimosul King Theatre din Glasgow.
Initial a renuntat la aceasta pasiune pentru teatru si a ales sa urmeze o cariera ca avocat, dar chemarea artei a fost mai mare. A reusit sa isi faca curaj abandonand Dreptul, care ii oferea un venit sigur si stabil, si a riscat pentru a-si indeplini visul din copilarie.

Perseverenta sa si talentul innascut l-au ajutat in a-si cladi un drum anevoios, dar sigur in domeniul cinematografiei. Munca sa, dar si carisma inconfundabila au atras pe toti cei din jur ca un magnet. Filme precum "300", "PS: I love you", "The Ugly Truth", "Law Abiding Citizen", "The Bounty Hunter" nu au facut decat sa ii mareasca si mai mult succesul.

Ii place sa fie alintat cu diminutivul Gerry, este extrem de sociabil si nu are rabdare sa piarda timpul cu certuri ci prefera sa se bucure de orice moment al vietii sale. Islanda si Scotia sunt locurile  in care adora sa calatoreasca iar si iar, considerandu-le cele mai frumoase tinuturi din toate pe care le-a vazut vreodata.
Este un adept al naturii si adora sa porneasca in cautarea aventurii cu prietenii sai. Inca nu s-a gasit cineva special care sa-i cucereasca inima, dar el nu se grabeste in acest sens, fiind cu adevarat disponibil doar pentru cei carora le poate oferi totul.

Gerard Butler este un adevarat Scorpion care stie sa lupte pentru ceea ce isi doreste. Are o carisma naturala insa nu se lasa calcat in picioare si nici nu este razbunator. Vrea doar sa isi traiasca viata la maximum si sa se bucure de orice clipa si moment pe care soarta i-l poate oferi.

foto HMultiplex.ro

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu