Cariera Internet

Windows 8 este un upgrade inspirat pentru toti clientii si fanii produselor companiei Microsoft

Windows 8 este un upgrade inspirat pentru toti clientii si fanii produselor companiei MicrosoftLansat cu succes si fara prea mare fast, Windows 8, cel mai proaspat sistem de operare oferit pe piata de compania Microsoft, atrage tot mai multi clienti gratie designului sau unic si unor aplicatii de ultima ora cotate mult peste asteptarile scepticilor.

Mai putin unele schimbari deloc inspirate, precum renuntarea la meniul de Start si explorarea relativ anevoioasa a computerului de catre cei nefamiliarizati cu acest nou software de la Microsoft, Windows 8 este un sistem de operare bine gandit, care te invita sa upgradezi fara a sta mult pe ganduri, fiind deopotriva rapid si de folos atat pentru utilizatorii casnici cat si pentru cei economici.

Tintind sa isi mentina suprematia pe piata traditionalelor desktop PC si a calculatoarelor tip notebook, Windows 8 se adreseaza in egala masura si altor dispozitive precum tabletele PC, iPAD-uri sau dispozitivelor mobile.

Pentru utilizatorii care fac apel la tehnologia Touch Screen, Windows 8 ofera aceleasi satisfactii ca si pentru cei care folosesc doar un Desktop PC, iar culorile si designul oferite de Microsoft te invita intr-o atmosfera familiara, prietenoasa, unde poti lucra in pace la toate proiectele tale.

Dorindu-si foarte mult sa cucereasca segmente ale pietei de software unde a pierdut mult teren, Microsoft nu ofera doar o singura distributie pentru Windows 8 ci mai multe, aici putand aminti Windows 8, Windows 8 Pro si Windows RT.

Modulul de cautare este exceptional de bine gandit in Windows 8, astfel putandu-se foarte rapid localiza o aplicatie, setari sau fisiere diverse recurgandu-se la meniul de cautare prezent in Start Screen. Similar, alte meniuri sunt la fel de intuitive si pot ajuta utilizatorul sa navigheze foarte rapid oriunde doreste.

Orice update necesar poate fi facut live, oferindu-se de asemenea si un magazin virtual unde preturile sunt mult mai mici decat asteptarile initiale ale clientilor.

Aflat inca in faza sa "extinsa" de testare, Wiindows 8 nu va dezamagi noii sai utilizatori, existand si plusuri, si minusuri, dar pe ansamblu meritand o nota buna si felicitari pentru inginerii de la Microsoft care au lansat acest nou produs de marca pe piata internationala de software.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu