Cariera Consultanta

Secretele unei femei de succes!

Secretele unei femei de succes!O femeie de succes stie intotdeauna ce vrea si ce nu vrea! Pentru a deveni o femeie cat mai puternica, trebuie sa inveti sa te iubesti, sa te respecti si sa te cunosti foarte bine.
Trebuie sa stii care iti sunt atuurile si slabiciunile. Dupa ce ai aflat sau ai constientizat, invata sa le controlezi!
 
Care sunt secretele?
 
Cand faci un plan, intotdeauna ai in vedere si consecintele. Mereu trebuie sa fii pregatita cu un plan B, C, D, in cazul in care primul nu merge cum trebuie. Intotdeauna trebuie sa fii pe faza pentru a face fata oricarei probleme. Nu te da batuta inainte de a epuiza absolut toate variantele.
 
Ambitia face totul. Nivelul ambitiei tale de a reusi este direct proportional cu reusita ta. Cu cat esti mai ambitioasa, cu atat vei fi mai curajoasa si vei profita, vei lupta si vei munci pentru orice oportunitate. Daca, dupa primul obstacol, te dai batuta, cu siguranta nu vei ajunge prea departe. Cand te uiti spre viitorul tau, trebuie sa fii ca o tigroaica, pregatita intotdeauna de atac!
 
Obiective reale. Daca visezi ca: peste noapte vei castiga la loto si vei calatori, e putin probabil sa se intample asa. Impune-ti obiective reale, pe care le poti atinge. Spre exemplu, demareaza o afacere. Este greu, e nevoie de multa munca, dar daca te organizezi, iti faci un plan bine definit si muncesti pentru a strange niste bani, atunci sunt sanse mari sa duci planul pana la capat.
 
Suport. Femeile puternice au nevoie de sprijin, al familiei, al prietenilor sau al partenerului. Viata nu e usoara si mereu vor fi situatii dificile. Ai nevoie de cineva care sa fie alaturi si care sa te motiveze sa mergi mai departe cand crezi ca cedezi. Ai nevoie de oameni care sa te incurajeze: "Hai ca poti!", "Mergi inainte", "Nu te da batuta", "Nu renunta" etc.
 
Tu esti prioritatea. Poate parea egoist, dar trebuie sa te pui pe primul loc. Daca alegi sa te sacrifici pentru alte persoane, fii pregatita sa accepti faptul ca planurile tale vor fi puse pe locul secund.
 
Provocare. O femeie puternica intotdeauna va iubi sa infrunte si sa se confrunte cu o provocare. Bineinteles, isi va dori sa castige cat mai mult de pe urma ei.
 
Entuziasmul. Este important sa iubesti ceea ce vrei sa obtii, sa iti doresti sa iti indeplinesti visul. Entuziasmul este ca o baterie mereu incarcata, care te impinge de la spate, ca sa muncesti mai mult, ca sa iti doresti mai mult, ca sa lupti mai mult pentru a obtine ce vrei.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu