Cariera Lifestyle

Explicatii mai putine!

Explicatii mai putine!Toata lumea din jur are o opinie, un sfat, o critica la adresa ta si despre ceea ce faci!

E alegerea ta daca ii bagi in seama sau nu pe oameni! Sfatul meu este sa nu dai explicatii nimanui! Doar tu traiesti in propria viata. Sunt alegerile tale, sunt actiuni personale si nu trebuie sa te justifici fata de nimeni.
 
Nu te obosi in a oferi detalii despre o anumita perioada din viata ta sau despre ceea ce simti, in speranta ca poate vei face persoana de langa tine sa te inteleaga, sa te asculte sau macar sa nu te judece! Secretul este ca… nu se merita.
In primul rand, atunci cand incerci sa faci tot posibilul pentru a-ti justifica actiunile, arati ca esti nesigura pe tine. In al doilea rand, nu uita ca sunt persoane in jurul tau care aproape ca se vor bucura de nefericirea ta. Asa li se confirma lor ca "nu esti perfecta" si pot duce barfa mai departe.
 
In viata trebuie sa faci lucruri pentru ca ti le doresti. Renunta la obiceiul de a da explicatii. Nu este treaba nimanui! E viata ta, tu alegi sa faci cu ea ce consideri ca e corect fata de tine. Nu trebuie sa te justifici in fata nimanui referitor la ce faci si cine esti!
 
Atentie! In aceasta viata nu toata lumea te va iubi, este normal. De aceea nu incerca sa povestesti istoria vietii tale multor persoane. Nu se merita si este si extrem de obositor. Cu cat te confesezi mai putin, cu atat ai mai putine explicatii de dat. Traieste viata asa cum ti-o doresti. Important este sa fii fericita si impacata cu tine insati. Persoanele care sunt importante pentru tine, care te vor iubi si iti vor fi alaturi in momentele grele, nu vor astepta explicatii. Te vor sustine fara sa-ti puna intrebari incomode si fara sa-si satisfaca propria curiozitate. Adevaratii prieteni vor fi langa tine chiar si atunci cand vei decide sa nu vorbesti. Cu adevarat, ei sunt persoanele cu care trebuie sa te inconjori.
 
Repet, este viata ta, fa ce vrei cu ea, nu simti nevoia sa te justifici! Tu stii ce este mai bine pentru inima, sufletul si mintea ta! Nimeni nu iti traieste viata in locul tau, asa ca nu le da voie sa ti-o conduca!
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu