Cariera Internet

Retelele profesionale si informatia de calitate vor guverna cariera noastra in 2012!

Anul acesta va cunoaste cu siguranta o dezvoltare fara precedent a tuturor retelelor virtuale adresate profesionistilor, tot mai multe noi proiecte de afaceri, dar si locuri de munca mutandu-se aici, intr-un loc care se doreste sa devina un adevarat centru economic virtual pentru intreaga lume.
 
Renuntandu-se astfel la tot felul de intermediari din mediul economic, afacerile pot cunoaste in 2012 o dinamica mult mai buna, oamenii urmand sa se cunoasca in mod direct si sa schimbe tot felul de informatii vitale in cadrul propriilor retele profesionale, unde se poate discuta acelasi limbaj comun, luandu-se apoi decizii de tip profesional complet in cunostinta de cauza.
 
Pentru a se obtine maximum de randament si din aceasta strategie utila pentru orice afacere va fi uneori nevoie si de apelul la consultanti de prima mana, disponibili de fapt in cadrul retelelor profesionale de pe Internet, sau se mai poate face apel si la informatia buna, existenta atat in literatura de specialitate de ultima ora cat si obtinuta in mod direct de la noii colaboratori, parte din cercul propriu de afaceri.

        Retelele profesionale si informatia de calitate vor guverna cariera noastra in 2012!
 
Contactul cat mai direct si mai des cu profesionisti din domeniul nostru de activitate va fi mai mult decat benefic, iar retelele profesionale exista tocmai pentru a ne facilita si acest lucru, in acest mod noi sperand sa ajungem la zi cu tot ceea ce este mai nou pentru afacerea noastra.
  
Sa fii parte dintr-o retea profesionala care functioneaza in locuri precum Linkedin, XING, Facebook sau Twitter nu presupune insa doar goana continua dupa noi contacte profesionale ci, poate mai important, si identificarea unor informatii de maxim interes prin consultarea periodica a tuturor update-urilor si noutatilor oferite de altii in cadrul acestor retele pentru socializarea profesionistilor.
 
Exista foarte mult de castigat pentru o cariera profesionala de succes si pentru afacerea unde activam in sine, dar va fi nevoie si de putina munca voluntara, fiind de asteptat ca atunci cand primim asistenta si chiar ajutor direct pentru problemele noastre economice sa fim dispusi la randul nostru sa oferim si noi cand ni se solicita asistenta la un inalt nivel profesional.
 
Nu se mai pot in consecinta ignora in 2012 nici retelele electronice pentru socializarea profesionistilor si nici alte strategii bune pentru devoltarea carierei si/sau a propriei afaceri, fiind util sa devenim cu totii mai activi si pe acest plan, oportunitati bune existand din fericire cu nemiluita, mai nou inclusiv Facebook si Twitter deschizandu-se larg catre profesionistii din intreaga lume.
 
Retelele profesionale bine inchegate si informatia cea mai recenta vor aduce deci un plus de randament in 2012, nu putini urmand sa fie oamenii de afaceri din Romania care sa cunoasca o mai buna crestere eonomica tocmai pentru ca nu au omis nici aceasta oportunitate excelenta pentru afacerea lor. Fie vorba despre stabilirea de noi contacte economice sau doar despre gasirea unui loc de munca mai bun, dialogul de tip profesional merita sustinut mai des si pe Internet, astfel oferindu-ne cu totii sanse mai mari de succes pentru cariera noastra profesionala.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu