Astro Astrologia zodiilor

Unghiile in astrologie


Astrologie - Importanta unghiilor in astrologie

La fel ca si liniile palmei, si unghiile ne pot oferi amanunte importante in plan astrologic privitor la personalitatea noastra in continua formare, la gradul nostru de sanatate, dar si la cursul unor evenimente din viitorul nostru.

Chiar de la nastere, se stie astfel ca daca un copil va avea unghiile prost dezvoltate sau intr-o stare nefericita de uzura, copilul va fi sarac mai toata viata lui, pe cand daca are niste unghii bine formate si netede atunci e semn sigur de noroc in viata.

In astrologie, exista mai multe tipuri de unghii, toate indicand la fel ca si zodiacul, un anumit tip de personalitate. Se vorbeste deci despre: unghii scurte; unghii scurte si plate; unghii scurte si groase; unghii patrate; unghii lungi si subtiri; unghii lungi si usor incovoiate si asa mai departe.

Din punct de vedere al efectelor pe care le exprima diferitele tipuri de unghii asupra personalitatii si a cursului vietii unei persoane, putem aminti cateva exemple:

Unghiile scurte – sunt un semn al unei fiinte lipsita de rabdare, plina de incapatanare si nu foarte bine dezvoltata in plan intelectual. De obicei, persoanele cu astfel de unghii au un caracter slab, pot fi chiar meschine si zgarcite si sufera de boli de nervi si de boli de inima.

Unghiile patrate – sunt un semn al unor persoane sincere si pline de responsabilitate, serioase, care dobandesc succesul prin eforturi personale. Sunt buni planificatori si stiu sa se tina de promisiunile facute.

Unghiile rotunde – arata o persoana blanda, aproape fragila, dar si onesta si bine crescuta, care va manifesta toata viata prudenta fata de ceilalti si multa incredere in propriile forte.

Unghiile galbui sau pale – sunt specifice persoanelor carora le place sa minta, care isi risca totul in pariuri si afaceri dubioase si care sunt urmariti toata viata de saracie.

Unghiile albastrui – aceste unghii au o nuanta albastruie catre radacina lor si de obicei indica o persoana suferinda, cu o inima slabita si plamanii sensibili.

Pe langa informatiile oferite de forma unghiilor, se mai poate apela si la diferitele urme, linii sau pete care se mai pot intalni pe unghiile unei persoane pentru a se face preziceri cat mai corecte. Astfel petele si punctele negre indica un temperament criminal, dar si afectiuni ale sangelui, petele albe sunt si ele un semn al proastei circulatii, iar daca sunt si lucioase atunci persoana in cauza iubeste cu devotament.

In functie de degetul unde apar anumite semne pe unghia corespunzatoare din nou se pot face alte predictii, inelarul de exemplu aratand noroc si progres daca are pete albe si nesansa daca este acoperit cu pete negre. Similar, se pot stabili alte aspecte astrologice studiindu-se si celelalte degete.

Pentru mai multa informatie, daca veti considera ca astrologia unghiilor merita o atentie speciala, puteti accesa direct pe Internet paginile specializate in aceasta ramura a astrologiei sau puteti sa va procurati carti de astrologie pe aceasta tema.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu