Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun…cum te certi


Astrologie - Cum te certi

Berbec: Tunete si fulgere apar in privirea ta, spui tot ce ai pe inima si nu lasi nimic la o parte.

Taur: Tipetele sunt la ordinea zilei, tu ai impresia ca vorbesti calm si incet insa pentru cei din jurul tau glasul tau este un fel de tornada de nivelul 5.

Gemeni: Te certi la cutite, nu permiti nimanui sa te calce in picioare mai ales in cazul in care ai si dreptate si chiar daca nu ai dreptate tot te certi … chiar daca dupa aceea iti ceri scuze.

Rac: Preferi sa adopti partea diplomata a lucrurilor, nu vrei sa te incarci negativ cu energii care iti vor consuma timp si nervi.

Leu: Te aprinzi repede … iti trece la fel de repede si nu suporti cand personajele cu care ai discutii in contradictoriu tin supararea pe zile intregi.

Fecioara: Te folosesti de informatii intime pe care le stii despre persoana cu care te certi pentru a o lovi acolo unde o doare desi te supui riscului de a pierde o prietenie veche.

Balanta: Preferi sa intorci spatele si sa tratezi situatia cu indiferenta, consideri certurile ca fiind inutile.

Scorpion: Faptele vorbesc pentru tine mai mult decat orice cuvant, iar daca persoana care te-a ispitit la cearta a facut ceva care sa determine acest lucru atunci preferi sa o tratezi cu un aer arogant care sa ii arate ca nu valoreaza nimic in ochii tai.

Sagetator: Esti olimpica in ce priveste certurile … aproape ca as putea spune ca iti si place sa te certi, valul de adrenalina care iti hraneste fiecare vena te face sa te simti in viata.

Capricorn: Pui repede la suflet, iar cuvintele dure spuse la nervi pot sa iti dainuie mereu in memorie nepermitandu-ti sa ierti persoana care le-a spus.

Varsator: Mocnesti ca un carbune incins in soba pana ce cineva pune cateva paie din greseala pe foc si atunci te aprinzi in doar cateva secunde si arzi totul in jur.

Pesti: Fugi de astfel de situatii, preferi sa taci decat sa te certi, consideri ca supararile induse fara motive puternice, doar de dragul de a tipa, sunt pentru copii si nu pentru adulti.

foto Northfoto

Rusu Raluca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu