Astro Astrologia zodiilor

Starul lunii august: Leoaica Demi Lovato

Demi LovatoDemi Lovato si-a indeplinit visul de a fi o cantareata si actrita in acelasi timp in tara tuturor posibilitatilor, SUA. Interpretand rolul lui Mitchie Torres in filmul "Disney Camp Rock", alaturi de Jonas Brothers, a fost pusa imediat in categoria tinerelor talente care vor cuceri inimile telespectatorilor prin darul lor natural de a pasi pe scena si a trece de bariera ecranului tv.

Albumul "Don't Forget" a fost primul ei pas in lumea muzicii, lansat pe 23 septembrie 2008, bucurandu-se de un mare succes comercial si ocupand locul 2 in Billboard 200, cu mii de exemplare vandute in doar cateva saptamani. Al doilea album a urmat in curand, "Here we go again", ridicandu-se la nivelul primului album si ajungand repede in topurile celor mai bine vandute albume.

La varsta de 6 ani a primit primul sau rol in "Barnye & Friends". Pe platourile de filmare s-a imprietenit cu Selena Gomez. In ianuarie 2007 a primit rolul Charlotte Adams pe canalul Disney Chanel in scurt metrajul "As the Bell Rings", care a avut premiera pe 26 august 2007. Cei de la canalul Disney Chanel au vazut talentul innascut al unei viitoare stele astfel ca, in mai putin de cateva luni, i s-a oferit un nou rol in serialul "Welcome to Hollywood".

Trivia:
– s-a nascut pe 20 august 1992, in Dallas, Texas;
– este leoaica;
– are o sora, Dallas Lovato;
– are 1,60 m si in jur de 50 de kg;
– culoarea ochilor este caprui si culoarea naturala a parului este saten.

"The mirror can lie. / Doesn't show you what's inside. / And it, it can tell you you're full of life. / It's amazing what you can hide just by putting on a smile." (Demi Lovato – "Don't Forget")

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu