Astro Astrologia zodiilor

Grupa de sange poate avea si implicatii astrologice

In special in astrologia chineza, dar si in unele ramuri ale astrologiei vestice grupa de sange este considerat a fi un factor care poate ajuta la evaluarea personalitatii astrale a unei persoane, oferind informatii pretioase si pentru stabilirea unor aspecte care privesc viitorul acestei persoane.

Se crede de catre astrologii care practica un asemenea tip de predictii, pe baza grupei de sange care ne defineste, ca trasaturile dominante ale unei persoane pot fi stabilite nu doar de catre influenta factorilor exteriori, dar si de catre factorii interni care ne guverneaza destinul, iar grupa de sange este unul dintre acesti factori.

Exista astfel 4 grupe de sange majore, cunoscute pana in prezent de catre lumea stiintifica, iar astrologia a reusit sa puna la punct o clasificare bazata pe 4 tipuri de personalitate, care sa corespunda fiecare unei grupe de sange specifice:

Grupa sanguina A

Persoanele din aceasta categorie sunt fiinte caracterizate prin discretie, eruditie si finete. De obicei aici vom intalni pe cei care stiu sa asculte cu atentie problemele altora, care nu doresc sa jigneasca prin aspectul exterior, prin comportament sau prin limbaj pe nimeni si care nu vorbesc niciodata in plus. In materie de imbracaminte, se imbraca elegant, dar nu ostentativ si incearca intotdeauna sa se integreze din toate punctele de vedere in atmosfera de moment.

Grupa sanguina B

Persoanele din aceasta categorie sunt fiinte caracterizate prin sociabilitate si farmec personal. Nu sunt interesate de amanunte sau detalii fara importanta si nici nu sunt foarte pretentiosi. Sunt persoane carora le place sa ia initiativa si pot vedea usor dincolo de aparente. Ofera cu placere ajutor la cerere, dar se manifesta mereu critic in ce priveste defectele sau aspectul exterior al celorlalti. In ce priveste propriul lor aspect, se lasa condusi de moda momentului si de parerile profesionistilor.

Grupa sanguina AB

Persoanele din aceasta categorie sunt fiinte caracterizate prin unicitate si originalitate, care se disting de ceilalti si care sunt foarte pretentiosi in ce priveste mediul in care isi desfasoara viata si activitatea profesionala. Le place sa faca totul ca la carte si vorbesc de obicei pe un ton serios. Logica le guverneaza toate actiunile desi uneori par sa ignore unele date importante. Se imbraca contradictoriu, parca la intamplare, fie prea elegant, fie prea neglijent.

Grupa sanguina 0

Persoanele din aceasta categorie sunt fiinte caracterizate prin organizare si determinare, sunt atragatori ca aspect, dar nu ostentativi si se exprima intotdeauna concis si la obiect. Pot fi foarte incapatanati daca vad piedici in calea indeplinirii propriilor obiective si renunta foarte greu la ceea ce isi propun chiar daca asta inseamna sa intre in conflict cu alte persoane. Isi calculeaza actiunile cu precizie pentru a nu da gres si practica o ideologie de tip traditional, conservator, inclusiv in plan vestimentar.

foto Northfoto

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu