Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti si afla care sunt reactiile care iti tradeaza ingrijorarea

Spune-mi ce zodie esti  si afla care sunt reactiile care iti tradeaza ingrijorareaBerbec:– Trebuie sa stii in permanenta unde este el, asa simti ca oricand ai avea nevoie de el stii unde este si te simti mai in siguranta.
 
Taur:– Nu crezi in gelozie si niciodata nu ai fost geloasa pe el, insa in ultima vreme simti ca gelozia isi planteaza samanta in inima ta si isi extinde tentaculele.
 
Gemeni:– Simti nevoia sa arati bine in orice moment al zilei, trebuie sa arati perfect in ochii lui, te trezesti chiar mai devreme decat el pentru a te improspata si a te vedea stralucitoare si frumoasa.
 
Rac: – Vrei ca totul sa fie perfect pentru el, de aceea casa arata luna, mereu ii gatesti ce ii place daca se poate ii aduci si cafeaua la pat doar sa ii arati cat e de norocos sa te aiba.
 
Leu:– Pentru ai intra pe sub piele esti in stare sa ii indeplinesti orice fantezie pentru ca el sa fie multumit si satisfacut, ai face orice pentru el pentru ca nu vrei ca el sa plece din viata ta.
 
Fecioara:– Vrei sa te simti in siguranta in relatia voastra si atunci il presezi pentru a ofecializa relatia printr-un act si nu doar cu o tinere de mana.
 
Balanta: – Faci foarte multe compromisuri doar pentru a evita conflictele ce s-ar putea isca intre voi doi, lasi numai de la tine pentru ca totul sa mearga perfect intre voi.
 
Scorpion:– Cand simti ca-l scapi apelezi la cateva lacrimi, aduci inapoi in prezent amintirile placute ce v-au facut sa va indragostiti unul de celalalt.
 
Sagetator:– Santajul emotional nu face bine nici unui cuplu fraze de genul "alta ca mine nu vei gasi", "nimeni nu te va iubi asa cum te iubesc eu" nu au ce cauta intr-o relatie in care totul merge bine.
 
Capricorn:– Incerci sa-l indepartezi de prieteni, poate uneori chiar si de propria lui familie doar din dorinta ca el sa fie doar al tau.
 
Varsator:– Il controlezi tot timpul, fie telefonul, fie conturile virtuale cautand sau sperand sa nu gasesti nimic incriminatoriu.
 
Pesti:– Daca ai avea cum ai instala un gps la masina lui pentru a sti exact unde este in orice moment al zilei.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu