Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun… in ce gen de tip se incadreaza

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun... in ce gen de tip se incadreaza

Berbec: – Un tip istet, care niciodata nu se da batut si care este foarte comunicativ. Uneori ia decizii pripite pentru ca se lasa condus mult de instinct.
 
Taur: – Are o strategie aproape pentru orice situatie din viata sa. Tactul si carisma il ajuta sa obtina aproape tot ce isi doreste.

Gemeni: – Mereu isi pune partenera pe primul loc. Mai mult, stie exact cine este si ce isi doreste de la viata.

 Rac: – Nu are ezitari atunci cand isi propune ceva si este un familist convins.
 
Leu: – Este orgolios si foarte mandru. Odata ce se simte jignit, va ierta foarte greu, indiferent de persoana in discutie.
 
Fecioara: – Nu este un romantic din fire si de foarte multe ori chiar neindemanatic in modul in care isi trateaza iubita, dar reuseste sa o faca sa se simta, cum multe alte zodii nu reusesc, adica: unica, frumoasa si regina inimii lui.
 
Balanta: – Are un farmec natural irezistibil, este dependent de a avea o relatie, dar nu neaparat cu aceeasi femeie.
 
Scorpion: – Este direct si hotarat, merge drept la tinta. Nu ii place sa se abata de la drumul sau.
 
Sagetator: – Este un barbat non-conformist, care niciodata nu procedeaza ca la carte tocmai pentru a-si face viata mult mai interesanta.
 
Capricorn: – Degajat, cu mult bun simt, priveste orice situatie cu calm si niciodata nu se agita mai mult decat trebuie.
 
Varsator: – Responsabil, nu ia niciodata o decizie fara sa nu o cantareasca foarte bine. Asadar, se gandeste si la nevoile celorlalti, nu numai la ale lui.
 
Pesti: – Visator, vede viata ca o multitudine de oportunitati care nu fac decat sa te ajute sa cresti si sa te dezvolti spiritual.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu