Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … de ce tip de barbat sa te feresti

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... de ce tip de barbat sa te ferestiBerbec: Eternul tip cu probleme emotionale, nici o fata nu l-a iubit cu adevarat, toate nu au vrut decat sa profite de el, iar dansul saracutul nu a facut decat sa sufere iar si iar si doar tu poti sa il salvezi.

Taur: Mincinosul seducator, iti invarte tot felul de fraze si de scuze care iti lasa un gust amar de fiecare data cand va vedeti, mai bine scapa repede de el inainte de a ajunge sa il si crezi.

Gemeni: Femeile sunt de vina, asa spune barbatul care arunca vina pentru toate necazurile lui pe femei, folosind replica aceasta inclusiv ca o scuza a faptului ca este badaran.

Rac: Copil indiferent de varsta, e hazliu sa vezi ca se comporta ca un copilas o data, de doua ori, dar cand vezi ca acest comportament persista mai mereu uneori parca e mult prea mult.

Leu: Indecisul, nu stie ce vrea, ce ar vrea sa faca, insista sa faci tu alegerile si tot pe tine o sa te certe in cazul in care nu merge bine si cu atat mai putin nu ai cu cine te consulta pentru ca raspunsul sau mai mereu este “nu stiu”.

Fecioara: Cerseste, fie sa ai rabdare cu el, sa fii intelegatoare, ca nu stie ce sa faca, ce sa aleaga, ca are nevoie de timp si tu mereu sa fii acolo sa risti si sa astepti alegerea lui.

Balanta: Victima, nimic nu iese din ce isi propune si toti cei din jurul lui sunt vinovati mai putin el, vorbeste foarte mult la viitor, ce va face, cum va face, dar niciodata nu pune nimic in practica.

Scorpion: Controlorul, unde esti, cu cine, ce parola de messenger ai, vrea si el numerele de telefon a prietenelor tale ca sa dea de tine in cazul in care nu raspunzi la telefon, extra gelos si in plus toata atentia ta trebuie sa fie asupra sa.

Sagetator: Iubeste … toate femeile, mai frumoase sau mai putin frumoase, mai slabe, mai grase toate sunt pe gustul sau, cu un compliment bine plasat si cu cateva gesturi romantice va face in asa fel incat oricine sa ii pice in plasa.

Capricorn: Ocupatul, nu are timp sa raspunda la telefon cand il suni, cand vrei sa te intalnesti tot timpul are altceva de facut, vrea sa te vada doar cand are el chef, cand ai tu, nu il gasesti.

Varsator: Nu iti povesteste nimic de viata lui personala, tot timpul evita subiectul si te trateaza doar ca pe o papusica sau ca pe un trofeu pe care il arata lumii.

Pesti: Prietenii lui sunt mai importanti decat tine, parerile lor valoreaza mai mult decat ceea ce vrei tu si mereu te simti pe locul doi.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu