Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … ce sa incerci iarna asta

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... ce sa incerci iarna astaBerbec: Snowboarding este varianta rebela a schiului … nu e dificil, iar adrenalina te va face sa te ridici iar si iar dupa fiecare cazatura.

Taur: Saniusul, mergi pe ceva mai sigur si sincer iti dau dreptate pentru ca iarna asta esti ca un mic magnet pentru accidente.

Gemeni: Schiul alpin, o sa ai nevoie de ajutor la inceput, dar odata ce ai prins miscarile nu trebuie decat sa ai curajul sa cobori partia.

Rac:  Patinajul, nu am sa te mint, o sa te alegi cu cateva vanatai, dar va merita, o sa te distrezi.

Leu: Te limitezi la traditionala “Bulgareala”, ai parte de o problema ce nu iti va permite sa incerci tot ce ai pofti insa asta nu te va opri sa oferi cate "mozoale" unor persoane ce o merita din plin.

Fecioara: Biatlon, e un sport care tine mai mult de spiritul competitiv mai ales ca ti se pune si o arma in mana, insa va depinde si de tinta pe care o vei alege.

Balanta: Skeletonul, trebuie sa ai sange rece daca vrei sa incerci acest sport si o forta puternica in maini si sa fii pregatit sa depasesti 100 km/h.

Scorpion: Bobul e un sport de echipa, dar poate fi destul de distractiv, asta daca nu cumva vreti sa stabiliti un nou record mondial.

Sagetator: E ceva simplu, joggingul, la temperaturi de minus 0 grade nu prea iti vine sa iesi din casa sa alergi, dar pentru constitutia ta fizica ar fi binevenit tinand cont ca mai mereu te vei lupta  cu metabolismul tau lenes.

Capricorn: Trebuie neaparat sa incerci sa mergi cu snowmobilul, insa ai grija sa nu intri in contact cu vreun bradut.

Varsator: Mergi in iarna asta daca ai posibilitatea la Balea Lac si viziteaza Hotelul de Gheata, dupa care incheie traseul la o cabana avand o cana de vin fiert sa iti readuca simturile in degete.

Pesti: Daca nu vrei senzatii tari atunci poti incerca curlingul, necesita doar atentie, o mare precizie si control.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu