Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun de ce ai nevoie de la el?

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce ai nevoie de la el?

Berbec:– Vrei mai multa implicare. Parca lupti de una singura si ai ajuns la o limita. Vrei sa fiti o echipa, dar in acest moment echipa are un singur om: tu.
 
Taur:– Ai vrea sa aiba mai multa rabdare cu tine. Nu intelegi de ce parca se distanteaza. Mereu incerci sa tii pasul cu el.
 
Gemeni:– Nu intelegi de ce, dar vrei mai multa atentie in dormitor. Se implica atat de mult in viata profesionala, incat uita sa-si lase problemele la serviciu si vine cu ele chiar in propriul vostru dormitor.
 
Rac: – Vrei sa fii alintata, rasfatata, dar el considera ca nu trebuie sa mai faca sa ceva pentru ca sunteti de prea  mult timp impreuna.
 
Leu:– Incapatanarea lui te duce la disperare. Parca ai vorbi unui zid. Odata ce s-a enervat, nu mai ai cu cine comunica.
 
Fecioara:– Nevoia ta de tandrete este una majora. Simti un minus foarte mare pe aceasta parte. Parca trebuie sa tragi cu cleste de un "Te iubesc!".
 
Balanta: – Vrei ca el sa aiba uneori grija de tine. Esti independenta, te descurci in orice situatie, dar ti-ar placea, totusi, ca el sa ia deciziile importante din cand in cand, fara ca aceasta povara sa cada pe umerii tai.
 
Scorpion:– Nu este o perioada tocmai ideala in viata ta si, sincer, cred ca ai nevoie de spatiu. Prezenta lui insistenta si controalele exagerate te sufoca.
 
Sagetator:– Iti displace ca nu te asculta, nu te lasa niciodata sa ajungi la finalul povestii, asa cum ti-ai dori. Mereu intervine in istorioarele tale cu propriile sfaturi.
 
Capricorn:– Ai nevoie de un prieten, nu doar de un iubit oficial. Vrei sa ai cu cine sa discuti despre nimicurile de peste zi si sa razi si din cel mai banal lucru, dar acest lucru nu-l poti face alaturi de el.
 
Varsator:– Vrei sa priveasca viata altfel, mai optimist, mai vesel, mai increzator. Te-ai saturat sa-i tot ridici moralul. Uneori ai si tu nevoie de un sustinator.
 
Pesti:– Ai nevoie de incredere. Aceasta, insa, lipseste momentan in relatia voastra, ceea ce va face sa deveniti mai reci unul fata de celalalt.
 

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu