Astro Astrologia zodiilor

Cum isi manifesta el insensibilitatea in functie de zodie?

Cum isi manifesta el insensibilitatea in functie de zodie?Berbec:– Tacere! Daca e de parere ca l-ai suparat, nu va mai vorbi cu tine, te va ignora si va fi indiferent la orice actiune de-a ta, actiune care ar fi dus la o impacare.
 
Taur:– Te inteapa la fiecare pas cu replici sarcastice, tinand mortis sa iti arate ca este mai presus, iar daca asta inseamna sa te faca sa te simti josnic, nu se va feri.
 
Gemeni:– Este indiferent. Poti sa ii gatesti cel mai dulce tort, poti sa il saruti pana se inroseste, poti sa ii adresezi cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Totul se va lovi inevitabil de un zid de indiferenta.
 
Rac: – Cum se manifesta insensibilitatea lui? Nu iti va mai cumpara ce-ti doresti, nu iti va mai gati ce-ti place si nici nu te va mai alinta asa cum o facea in fiecare zi.
 
Leu:– Odata ce s-a incapatanat, nu mai ai ce ii  face. Daca el si-a propus sa nu mai vorbeasca o zi intreaga cu tine, asa va fi!

Fecioara:– Cu intentie sau fara intentie, are talentul deosebit de a te jigni cu zambetul pe buze sau, dupa cum crede, intr-un mod "elegant".
 
Balanta: – Nevoile lui sunt pe primul loc. Lacrimile nu il vor impresiona niciodata. De obicei, ii place sa-si determine iubitele sa faca numai ce doreste el.
 
Scorpion:– Este pasional, iar acest lucru se poate vedea cu usurinta si intr-o cearta. Pe cat de multa pasiune pune cand face dragoste, pe atat de tare se aprinde si te poate jigni, chiar daca iti spune ca te iubeste.
 
Sagetator:– La nervi, nu mai are filtre, asa ca spune tot ce vrea in momentul respectiv, indiferent cat este de dur, rautacios sau de josnic.
 
Capricorn:– Pentru a dovedi ca are dreptate se foloseste de santajul emotional. Te face sa te simti inferior si usor de inlocuit in cazul in care nu imparti aceeasi viziune cu el.
 
Varsator:– Se fereste de a face fata laturii emotive a unei femei. Daca te vede pornita pe cearta sau pe plans, da bir cu fugitii. E mai usor pentru el.
 
 Pesti:– Cand isi doreste sa obtina ceva, uneori poate calca chiar si pe inima ta. Poate tu nu esti de acord cu ceea ce vrea sa faca si ii spui acest lucru, dar daca el este pornit, va riposta, replicandu-ti ca nu vrei sa il vezi fericit si ca te gandesti doar la nevoile tale, nu si la ale lui.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu