Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o femeie ce intimideaza

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… daca esti o femeie ce intimideazaBerbec: Esti puternica si nu iti este frica sa spui exact ce gandesti, lucru care, ce-i drept, pune pe fuga unii barbati ce se tem sa le fie trantit adevarul direct peste fata.

Taur: Ai o personalitate calda si atragi precum albinele la miere tocmai datorita gingasiei tale si caldurii sufletesti.

Gemeni: Iti place sa fii independenta, lucrurile tale sunt alte tale si consideri ca o femeie trebuie sa aiba banii ei,  nu sa depinda in totalitate de barbatul de langa ea, de aceea nu atragi orice tip de barbat, ci doar pe cei puternici.

Rac: Cand iti oferi inima o faci cu totul, fie vorba de o relatie amorosa sau de prietenie, insa acest atasament pe care il legi foarte repede (daca intr-adevar iti place persoana respectiva) poate speria anumite persoane ce nu se simt pregatite.

Leu: Nu esti genul care sa stea la cratita si nici sa faca compromisuri; nu iti este frica sa o spui direct si fara ocolisuri, lucru care poate intimida orice barbat care are impresia ca te va putea schimba.

Fecioara: Esti putin autoritara pentru ca stii exact cum vrei si cum iti plac anumite lucruri; pentru ca stii atat de bine ce iti doresti, nu prea lasi pe altcineva sa ia hotararile in locul tau, de aceea ai nevoie langa tine de un barbat care sa te accepte, nu care sa incerce sa te domine.

Balanta: Ai o personalitate prea sociabila si iti place sa razi si sa traiesti viata mult prea mult pentru a intimida, mai mult reusesti sa obtii admiratie pentru ca ai un curaj deosebit, dar nicidecum nu intimidezi.

Scorpion: Intimidezi la nivel emotional, uneori pari foarte rece in sentimente, ca si cum nu te-ar interesa, ca si cum nu ai iubi deloc, incat partenerul nu stie ce sa mai creada sau cum sa se comporte.

Sagetator: Iti stii atu-urile si stii exact cum sa le valorizezi, pentru ca ai incredere in tine si pentru ca te cunosti atat de bine nu esti foarte usor de manipulat, ba mai mult, reusesti tu sa manipulezi pe cei din jur iar asta poate fi destul de intimidant.

Capricorn: Nu iti pierzi timpul in a vedea care e mai tare decat care, tie iti place sa fii tu insati, sa te bucuri de viata asa cum este ea si cei din jurul tau apreciaza modul optimist prin care vezi lucrurile din jurul tau.

Varsator: Intimidezi doar prin faptul ca atunci cand cineva te tradeaza nu mai este cale de intoarce, vei izola si ignora acea persoana pana cand nu mai ramane nicio urma in viata ta. Insa atat timp cat nu au de gand sa te dezamageasca, nu are de ce sa le fie frica.

Pesti: Cand iti propui ceva nimeni si nimic nu te poate opri din a obtine ce iti doresti, chiar daca asta uneori inseamna sa lasi totul in spatele tau si sa mergi mai departe, ceea ce ii face pe cei din jur sa fie in garda mereu.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu