Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce impresie faci celor din jur

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun…ce impresie faci celor din jurBerbec: Cei din jur te vad ca pe o tipa puternica si independenta, careia nu ii este frica sa duca la capat tot ce isi propune.

Taur: Cel mai adesea lasi impresia ca nu esti dispusa sub nicio forma sa faci compromisuri indiferent de stadiul relatiei. Arati ca poti lua decizii fara sa fii influentata de partea emotionala.

Gemeni: Reusesti sa atragi ca un magnet persoane creative, cu idei orginale, esti ca un nucleu de energie ce ii motiveaza pe cei din jurul tau.

Rac: De la primele discutii se va putea observa caldura sufletului tau si nivelul mare de generozitate si intelegere cu care esti inzestrata.

Leu: Stii exact cum sa faci ca persoana cu care comunici sa se simta importanta, ca si cum ar avea toata atentia ta, iar cei din jur apreciaza atitudinea ta de a scoate tot ce este mai bun din ceilalti.

Fecioara: Pari foarte critica la inceput, ca si cum putin te-ar interesa de cei din jurul tau, ca si cum doar opinia ta conteaza. Persoanele care te vor cunoaste mai bine vor realiza ca ai o baza de cunostinte foarte buna si esti suficient de inteligenta incat stii exact despre ce vorbesti; de aici increderea pe care o ai in tine.

Balanta: Lasi o impresia foarte placuta, calda, plina de energie, extrem de sociabila, gata sa iei in piept orice iti arunca viata inainte.

Scorpion: Ai un sarm si o carisma aparte care de cele mai multe ori atrage din pacate invidia partilor feminine, ce imediat prefera sa arunce cateva barfe rautacioase. Insa persoanele care merita cu adevarat vor ignora aceste zvonuri nefondate.

Sagetator: Esti o tipa populara si cei din jur descopera repede ca au multe de invatat de la tine, mereu esti cautata pentru sfaturi sau sa judeci anumite situatii.

Capricorn: Castigi repede respectul celor din jur deoarece esti foarte matura, stii ce inseamna responsabilitatea si persoanele din jur cauta sa consolideze cu tine prietenii de durata.

Varsator: Impresia pe care o lasi este a unei tipe care nu spune prea multe dar care este suficient de interesanta, incat ceilalti vor dori sa  te cunoasca mai bine; cantaresti bine ceea ce spui si iti controlezi reactiile.

Pesti: Multor persoane le este frica sa te abordeze, au impresia ca nu se pot ridica la inaltimea asteptarilor tale. Dar asta pentru ca esti pusa pe un piedestal, cea mai buna, cea mai frumoasa, cea mai isteata etc., si atunci le este frica sa nu ii judeci.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu