Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … daca esti abordabila

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... daca esti abordabilaBerbec: Nu lasi prea multe sa se vada la prima intalnire, ai un aer rece ca si cum i-ai transmite ca, daca spune ceva nepotrivit, va ramane fara o masea de minte.

Taur: Flirtezi, iar zambetul poznas atrage atentia imediat, insa nici un barbat nu ar trebui sa te subestimeze pentru ca sub fiecare suras sta la panda o replica usturatoare.

Gemeni: Esti timida, ii dai senzatia ca esti un ingeras mic si nevinovat cu care el trebuie sa se poarte ca si cum ai fi de sticla, cu mare grija si atentie.

Rac: Personalitatea ta deschisa destinde imediat atmosfera si se poate intra usor in discutie cu tine, iti place sa cunosti oamenii noi insa foarte putini trec peste testul initial si vei mai vorbi cu ei si a doua zi.

Leu: Privirea ta care zice "Piss off!" nu lasa prea mult loc de interpretari, de aceea daca cineva te abordeaza atunci trebuie sa aiba un motiv foarte bun pentru a te deranja.

Fecioara: Esti destul de reticenta, iar sarcasmul apare imediat cand observi ca cineva incearca sa iti intre pe sub piele.

Balanta: Prietenoasa poti fi cu oricine, dar asta nu inseamna ca vrei mai mult decat o discutie amicala, de obicei cei din jur interpreteaza gresit reactiile tale si intri astfel in mici belele.

Scorpion: Ai putea fi descrisa mai ales in momentele cand te abordeaza cineva care chiar nu prezinta nici un interes pentru tine drept un sloi de gheata. Indiferenta din privirea ta si gesturile dezaprobatoare ar trebui sa transmita un mesaj mai mult decat evident.

Sagetator: Tot timpul lasi loc de buna-ziua, chiar si pentru persoanele pe care nu le placi oferi spatiu de comunicare, pentru ca niciodata nu se stie cand ei ar putea fi un pion util.

Capricorn: Privirea ta iscoditoare lasa loc de flirt, in plus nu ajuta nici faptul ca esti adorabila si ca majoritatea persoanelor din jur ajung sa te placa fara sa fii nevoita sa faci cine stie ce gesturi impresionante.

Varsator: Daca cineva te vrea, va trebui cu adevarat sa munceasca pentru a-ti atrage atentia, pentru tine o invitatie la cina echivaleaza cu un simplu buna-ziua, e nevoie de mai mult decat de atat.

Pesti: Desi pari o acadea la suprafata, imediat ce incepi o conversatie, persoana de langa tine realizeaza ca stii sa intretii un subiect si ca nu ar trebui sa te subestimeze ca altfel va ajunge ca un catel cu boticul pe labe.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu