Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun … care sunt semnele ce tine la tine

Spune-mi ce zodie este el ca sa iti spun ... care sunt semnele ca tine la tineBerbec: Incepe treptat sa te alinte si sa iti spuna cat de importanta este prezenta ta in viata sa.

Taur: Te ajuta de fiecare data cand ai nevoie de ajutorul sau, indiferent ce ora e din zi sau din noapte el e mereu acolo gata sa iti fie alaturi.

Gemeni: Iti cere des ajutorul chiar daca amandoi stiti prea bine ca s-ar descurca si fara tine la fel de bine, dar usor-usor devine dependent de prezenta ta in viata lui.

Rac: Iti face cunostinta cu prietenii si cu familia sa, pentru el asta este pecetea care le confirma celor din jur cat de importanta esti pentru el.

Leu: Este foarte atent la detalii si mai ales la lucrurile care tie iti plac, iar cand mai putin te astepti acesta iti face cadoul pe care tu ti-l doreai mult.

Fecioara: Te respecta chiar daca tu esti enorm de cicalitoare sau rea cu dansul, acesta trece peste si te iarta foarte repede pentru ca nu poate sta departe de tine.

Balanta: Iti povesteste si iti cere sfaturi cu privire la mai toate subiectele, simte nevoia sa aiba acordul tau pentru a incepe diverse proiecte, te include in hotararile sale pentru ca tine enorm la parerea ta.

Scorpion: Tot mai des te include in planurile sale, tine mortis sa faceti lucrurile impreuna, sa fiti impreuna chiar daca si pentru cele mai simple situatii precum mersul la Banca.

Sagetator: Fie ca vrei sau nu sa il vezi, acesta va face tot posibilul sa isi faca aparitia in viata ta, indiferent prin ce motive sau scuze, el va reusi sa se faca observat de tine.

Capricorn: Nu poate fi egoist cu tine, daca ii ceri ceva va face tot posibilul pentru a-ti indeplini dorinta, ii place sa te rasfete.

Varsator: Face compromisuri chiar daca nu ii sunt pe plac doar pentru a te vedea cu zambetul pe buze si triumfatoare, ar face orice sa te binedispuna.

Pesti: Cand va certati de cele mai multe ori el este cel care cedeaza chiar daca de la tine a pornit intreaga discutie.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu