Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cum iti canalizezi energia

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun... cum iti canalizezi energia

Berbec: – Are o sursa inepuizabila de energie. De aceea, este mereu implicat in tot felul de proiecte si actiuni. Considera ca trebuie sa faci cate putin din fiecare.
 
Taur: – Foarte greu isi mentine atentia concentrata intr-un singur loc. Daca subiectul pe care il are in vedere nu ii produce entuziasm sau daca, pe langa asta, se adauga si lipsa de profit, prefera sa leneveasca.
 
Gemeni: – Sunt ca niste spiridusi, intr-o continua miscare, nu isi gasesc linistea si mereu trebuie sa aiba ceva de facut, ceva care sa le stimuleze inteligenta, creativitatea sau curiozitatea.
 
Rac: – Iubeste linistea si confortul pe care sanul familiei le poate oferi. De aceea, isi canalizeaza intreaga energie pentru bunastarea celor dragi si este intr-o continua lupta pentru a-si proteja familia.
 
Leu: – Au nevoie de prieteni care sa ii ajute sa isi consume energia. Iubesc sa rada, sa calatoreasca, sa se disteze. Nu suporta sa stea prea mult in acelasi loc.
 
Fecioara: – Isi canalizeaza energia spre partea profesionala. Simte o implinire aparte atunci cand vine vorba de cariera, o siguranta si o satisfactie pe care iubirea nu le poate oferi.
 
Balanta: – Isi canalizeaza energia pentru bunastarea si increderea in propriile nevoi. Desi carismatica, intelegatoare, sociabila etc., aceasta zodie este de parere ca cerintele si dorintele ei au intaietate.
 
Scorpion: – Foarte corect in tot ceea ce face, iubeste sa fie implicat in lucruri care pot aduce bunatate, ajutor spiritual si fizic celor din jur. Asadar, are o latura umana plina de generozitate.
 
Sagetator: – Ii place sa se joace, nu uita niciodata ca are o singura viata si nimic nu trebuie luat prea in serios. Isi canalizeaza energia atat intr-un zambet, cat si intr-o vorba buna si un gest frumos.
 
Capricorn: – Adora sa castige, crede cu tarie ca trebuie sa te implici 100% in tot ceea ce faci si sa oferi ce este mai bun din tine pentru a duce un lucru la capat. Inainte de toate trebuie sa fii mandru ca ai dat totul in orice situatie.
 
Varsator: – Un bun manipulator, nu isi consuma propria energie atat timp cat se poate folosi de alte persoane pentru a-si atinge scopurile. Nu o face cu rautate, dar realizeaza ca are aceasta putere asupra celor din jur si se foloseste pe deplin de ea.
 
Pesti: – Energia le este canalizata catre persoanele iubite, totul se roteste in jurul lor, intrucat acestea au putere totala asupra lor.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu