Astro Astrologia zodiilor

Ce spune linia vietii din palma ta

Ce spune linia vietii din palma ta

Linia vietii este una dintre primele ce apar in palma, formeaza un semicerc in jurul degetului mare. Ea se gaseste deasupra degetului mare si se intinde pana la incheietura pumnului. Se spune ca aceasta linie dezvaluie cate putin din ceea ce vei trai.
 
Lungimea liniei: Face referire la durata vietii pe Pamant. Logic: daca linia este scurta, vei trai putin; daca este lunga, vei avea viata indelungata. Insa acest "putin" poate insemna pana la 60 de ani, iar "lunga", chiar si 100 de ani. Pana la urma, nimeni nu este nemuritor, iar uneori poti trai in mai putini ani cati altii nu o fac niciodata. Nu conteaza cat traiesti, ci cum iti traiesti viata.
 
O linie clara si definita: Definesc persoanele care stiu exact ce vor de la viata, care respecta ceea ce isi propun si isi duc la indeplinire toate obiectivele, pentru ca se concentreaza asupra lor. Este o linie care prevede succes si un drum sigur, fara influente, rataciri si indoieli. O viata fericita, linistita, o viata in care mintea si sufletul sunt pe aceasi lungime de unda.
 
Linia se dubleaza sau are multe ramificatii: O viata in care vei avea multe alegeri de facut, in care se produc schimbari de la o zi la alta, dar care este sub protectia norocului, astfel ca, indiferent de alegere, rezultatul va fi in favoarea ta. Ramificatiile sunt incercarile la care vei fi supusa, iar daca linia vietii continua fara intreruperi, inseamna ca le depasesti cu succes pe toate. Cand linia se dubleaza este momentul de cumpana, fie ca esti la un pas de moarte, fie ca e o rascruce de care va depinde destinul tau.
 
O linie intrerupta:Oamenii rai incearca fie sa profite de pe urma ta, ori sa intervina in viata ta fara intentii bune. Vor sa profite si iti iau din energie. Prezenta lor seaca viata din tine si iti distrug linistea si viitorul. Trebuie sa ai mare grija pe cine alegi, iar daca ai deja persoane de acest gen prin apropiere, descotoroseste-te repede de ele, altfel propria fericire este pusa in pericol.
 
Linia vietii este intersectata: Cand linia vietii este intersectata de alta linie inseamna ca in viata ta intra o persoana predestinata, al carei rol este esential pentru tine. Fie te ajuta cu ceva, fie te invata sau te salveaza. Ori traiesti o situatie sau un eveniment ce te va schimba la 360 de grade, devii altcineva.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu