Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun…ce trebuie sa stii in acest moment!

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun...ce trebuie sa stii in acest moment!Berbec: Trecutul poate sa iti fure prezentul daca il lasi. Uneori, cel mai bine este sa iti pui toate amintirile triste, poverile, durerea pe podea, sa te ridici, sa le privesti si sa iesi pe usa, lasandu-le in urma ta.
 
Taur: Sunt lucruri pe care nu ai cum sa le opresti in a se intampla, sunt momente cand trebuie sa accepti ca cineva drag va pleca din viata ta, indiferent daca vrei sau nu asta.
 
Gemeni: Fericirea nu inseamna doar absenta problemelor, a stresului, ci si a modului si a abilitatii tale de a le face fata cu zambetul pe buze.
 
Rac: Nu mai fi atat de dura cu tine, sunt sigura ca ai intalnit persoane care pot face asta fara nicio remuscare in ce te priveste. Uneori este suficient sa faci tot ce iti sta in putinta si sa lasi balta restul lucrurilor care nu ies.
 
Leu: Singura persoana pe care o poti controla, pe care o poti schimba, pe care o poti iubi si ii poti oferi toata increderea esti chiar tu insati.
 
Fecioara: Ce e bun pentru tine nu inseamna ca este bun si pentru ceilalti din jurul tau, si ce e bun pentru altcineva s-ar putea sa fie un dezastru pentru tine. Invata sa faci fata lucrurilor pe rand si nu judeca dupa prima impresie.
 
Balanta: Nu toata lumea te va placea si stii ce? Este ok. Nu toti trebuie sa te placa, trebuie sa te placa doar persoanele care cu adevarat conteaza in viata ta, care te fac sa te simti frumoasa, unica, iubita si respectata. Restul sunt doar de umplutura.
 
Scorpion: Lumea din jurul tau se va schimba abia cand tu te vei decide sa schimbi ceva in viata ta. Nu cere altora imposibilul cand nici tu nu esti dispusa sa accepti vreun risc in viata ta.
 
Sagetator: Cu adevarat o relatie poate rezista tuturor obstacolelor doar cand iubirea dintre cei doi este cu adevarat reala, iar increderea dintre ei nu poate fi zdruncinata.
 
Capricorn : Fie poti sa iei o decizie, fie poti sa gasesti o scuza. Mereu exista posibilitatea de a alege, o greseala nu devine un esec decat in momentul in care refuzi sa o indrepti.
 
Varsator : Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ce poti sau nu poti face, iar daca vrei ceva de la viata, de la tine, atunci concentreaza-ti toata atentia pentru a-ti indeplini dorinta.
 
Pesti : Uneori, singura metoda prin care poti castiga este sa pleci. Niciodata nu iti irosi timpul cu persoane care nu sunt dispuse sa te accepte asa cum esti tu.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu