Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun…ce nu ar trebui sa tolerezi!

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun...ce nu ar trebui sa tolerezi!Berbec: Daca nu esti fericita la serviciu, daca nu iti place ceea ce faci, daca nu te simti implinita nici profesional, nici financiar, atunci este momentul sa schimbi locul de munca.
 
Taur: Trebuie sa iti tratezi trupul  ca pe un templu, nu este admis sa nu ai grija de tine, trebuie sa te simti bine in corpul tau, trebuie sa te simti mandra de el, sa grija de sanatatea ta.
 
Gemeni: Nu trebuie sa accepti in jurul tau persoane care te trateaza ca si cum ai putea fi inlocuita oricand si al caror aer de superioritate te face sa te simti inferioara.
 
Rac: Locul in care te odihnesti trebuie sa fie o zona in care te relaxezi, in care iti regasesti echilibrul si nu trebuie sa accepti sa locuiesti undeva unde te simti secata de energie.
 
Leu: Alunga persoanele din jurul tau care sunt pesimiste si care te incarca cu o energie negativa, care nu fac decat sa se planga tot timpul de problemele si nefericirile lor; tu ai nevoie sa iti traiesti viata intr-un mod placut, nu sa fii trasa in jos.
 
Fecioara: Cand observi ca se profita de pe urma ta, trebuie sa actionezi si sa pui piciorul in prag; poti sa accepti anumite lucruri, insa cand este evident ca esti doar folosita pentru portofelul tau, mai bine tine-l acasa si prefa-te ca l-ai ratacit.
 
Balanta: Nu iti mai complica viata cu tot felul de lucruri si situatii inutile. De ce sa iti creezi singura probleme cand nu e nevoie de asa ceva ? Sta in mainile tale sa iti traiesti si altfel viata.
 
Scorpion: Problemele financiare pot sa iti distruga linistea sufleteasca si sa determine stresul sa se simta ca la el acasa. Nu trebuie sa tolezi ca banii sa iti dicteze viata.
 
Sagetator: Cand anumite situatii cer sa treci peste lucrurile in care tu crezi si sa faci lucruri pe care tu le consideri imorale, este momentul sa spui : «Stop!». Indiferent cat de grea este situatia ta, mereu exista si o a doua optiune.
 
Capricorn : Nu lasa niciodata sa treaca o zi fara sa zambesti. Este important sa crezi in tine, este esential ca atunci cand inchizi ochii inainte de culcare sa stii ca pentru un moment ai fost fericita.
 
Varsator : Prostia poate fi molipsitoare, nu te certa cu oameni stupizi si ignora-i pe cei ce se cred mult prea importanti pentru a fi bagati in seama.
 
Pesti : Orice problema are o solutie, la orice situatie se poate gasi o rezolvare, pentru orice fraza exista o replica, nu te lasa calcata in picioare.

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu