Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… ce te caracterizeaza

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun...ce te caracterizeazaBerbec: dorinta de a obtine ce isi doreste fara a se lasa infrant de primele obstacole care ii apar in cale pentru a-si atinge scopul, si, desi iarta, asta nu inseamna ca va uita vreodata.

Taur: incapatanarea unui taur nu are limita, odata ce vrea ceva nimeni nu ii mai poate schimba parerea si pornirea, niciun argument indiferent cat de corect sau puternic nu il va face sa cedeze nici un centimetru.

Gemeni: nu ii place sa stea intr-un singur loc, va face orice pentru a nu avea parte de stari de plictiseala, ii place schimbarea si nu este adeptul rutinei, deciziile mari le ia in momentul in care simte ca nu mai are nimic de oferit.

Rac: O fire curioasa si curajoasa, este atras de calatorii si daca este sa plece de langa casa lui catre alte meleaguri nu ii va fi frica sa o faca, este impulsionat de dorinta de a-si trai viata si nu doar sa fie un martor ce sta pe margine privind.

Leu: Este sincer, uneori chiar prea sincer si direct, foarte rar filtreza ceea ce spune si uneori uita ca trebuie sa mai cosmetizeze anumite pareri pe care le are doar pentru a nu da impresia ca este un insensibil.

Fecioara: Spiritul critic al unei fecioare nu are egal, este un perfectionist si mereu are ceva de spus despre ceva sau cineva, uneori ai impresia ca vorbeste doar pentru ca ii place sa se auda vorbind.

Balanta: Este discret, stie sa tina secretele si se adapteaza usor si repede in functie de situatia in care se afla, nu suporta certurile sau orice tine de tensiune psihica deoarece se va simti inchis intr-o cusca ce nu gaseste o modalitate de scapare.

Scorpion: Sunt posesivi si mandri, daca ai decazut in ochii lor niciodata nu te vor mai respecta, are si momentele sale in care se joaca cu focul; desi stie ca exista marea posibilitate sa se arda, nu se va opri.

Sagetator: Este un om de actiune si intreprinzator, desi nu sunt deloc rabdatori si desi par pretentiosi, acestia incearca sa aduca un echilibru intre ceea ce vor si ceea ce pot obtine fara sa se streseze prea mult.

Capricorn: Fidel si loial persoanelor dragi, insa nu suporta sa fie tradat si poate fi destul de razbunator atunci cand simte ca increderea i-a fost inselata.

Varsator: Are anumite principii pe care le respecta cu strictete, stie in mare exact ce vrea si orice decizie pe care o interprinde are un scop sigur, niciodata nu risca fara sa fie sigur ca va castiga.

Pestii: Sunt foarte ingeniosi atunci cand vine vorba de partea profesionala si investesc in propria imagine destul de mult, desi sunt sensibili, nu sunt naivi; nu vor permite sa fie calcati in picioare.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu