Astro Citeste viitorul

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… care este star-ul cu care te ai potrivi

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun...care este star-ul cu care te ai potriviBerbec: Patrick Dempsey – este incredibil de dulce si caracterul sau stabil este echilibrul necesar pentru viata ta.

Taur: Gilles Marini – este exact de ce ai tu nevoie pentru a trezi pasiunea ce se ascunde in tine, iar faptul ca este francez nu face decat sa ispiteasca prezenta romantismului.

Gemeni: Zac Efron – este ca un balon de energie ce te poate ajuta in a alunga orice nor negru ce ar putea aparea in viata ta; poate trezi in tine dorinte dar si o personalitate pe care nu credeai ca o poti avea.

Rac: Josh Duhamel – are acel aer inocent care cu siguranta te poate ispiti sa faci cele mai nebunatice lucruri, faptul ca are o carisma aparte nu face decat sa fie cireasa de pe tort.
 
Leu: David Beckham – este teribil de sexi si este genul de barbat pentru care ai vrea sa lupti, frumos, cu bani, familist si statornic, ce ar putea sa nu iti placa la el ?
 
Fecioara: Paul Walker – are un aer serios, mereu te-ai simti protejata alaturi de el si in siguranta.
 
Balanta: Gerard Butler – este ca un urs mare si fioros dar cu inima plina de miere si umor, te va face sa uiti de orice problema si te va invata sa privesti lumea cu un zambet larg pe buze.
 
Scorpion: Chace Crawford – are acel aer de “best friend” ce iti va fi mereu alaturi, loial si se va tine de promisiuni indiferent de obstacole, este ca acea plasa de protectie ce mereu iti va pazi spatele.
 
Sagetator: Eric Dane – este un baiat bun la toate si bun de avut acasa, este un barbat in toata regula si te-ar face sa te simti ca cea mai frumoasa femeie din lume.
 
Capricorn : Ashton Kutcher – ar putea fi cu usurinta sufletul tau pereche, spiritul sau nebunatic este ceea ce ai nevoie pentru a te readuce la viata.
 
Varsator : Kellan Lutz – poate sa iti rastoarne viata peste cap total, zambetul sau iti poate tintui inima intr-o fractiune de secunda.
 
Pesti : Orlando Bloom – poate fi descris doar ca acel chip langa care ai vrea sa te trezesti in fiecare dimineata si in ai carui ochi ai vrea sa te oglindesti la fiecare asfintit de soare.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu