Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti… ca sa iti spun ce sa nu spui la un interviu

Spune-mi ce zodie esti...ca sa iti spun ce sa nu spui la un interviuBerbec: Nu barfi despre vechiul loc de munca. Noul angajator nu va aprecia faptul ca pui pe tava totul despre vechiul post, ba mai mult, se va gandi ca si lui ii poti face acelasi lucru.

Taur: Nu incepe deja cu cereri de genul : si mi se va mari salarul de doua ori in mai putin de un an de zile ? Primesc bonusuri, masina, tichete, zile libere etc ?

Gemeni: Mi-am cumparat acest costum special pentru acest interviu. Prea multa informatie, si prea incofortabila ca sa o afle posibilul angajator.

Rac: Vechiul meu salariu era de 8 milioane, voi cat imi oferiti? In primul rand, mereu trebuie sa spui o cifra mult mai mare decat vechiul salariu pentru ca sa ai de unde sa negociezi si sa scazi in cazul in care nu ii convine angajatorului si in acelasi timp sa fie mai mult decat la fostul job.

Leu: Imi veti oferi cele mai bune conditii de munca, nu? Si nici nu vreau sa am ore suplimentare, iar concediile imi vor fi concedii, nu vreau si nici nu ma intereseaza sa fac vreun compromis.

Fecioara: Ce profit scoate compania dumeavoastra pe an? Ati dat recent multi angajati afara?

Balanta: Daca ma angajati ar trebui sa aveti grija pentru ca deja tintesc sa va iau functia. Unele glume sunt cu totul nepotrivite cand nu ai contractul inca semnat.

Scorpion: Incearca sa oferi un feedback celui care iti ia interviu, sa stai doar ca o stana de piatra nu iti va ajuta prea mult situatia si daca nu pui niciun fel de intrebare, angajatorul te va considera usor de manipulat.

Sagetator: Nu imi place intrebarea dumneavoastra asa ca nu am de gand sa o onorez cu vreun raspuns. E bine sa ai atitudine, insa prea multa atitudine la un interviu nu este deloc indicata.

Capricorn : Daca esti intrebat daca stii sa utilizezi PC-ul iar raspunsul tau este: Da, navighez toata ziua pe facebook si messenger, nu vei avea o bila alba de partea ta.

Varsator : Ati putea sa imi spuneti despre ce este vorba la acest job? Am depus atatea cv-uri in atatea locuri, incat nici nu stiu pentru ce post ma aflu aici.

Pesti : Peste 4 ani ma vad director in aceasta firma! E bine sa ai teluri inalte, dar cand acestea vizeaza postul celui care iti ia interviul pot sa iti fie inecate repede corabiile.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu