Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun… cat de important este aspectul fizic pentru tine

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cat de important este aspectul fizic pentru tineBerbec: Privesti frumusetea fizica ca pe un avantaj pe care il utilizezi pentru a obtine anumite oportunitati, iar dublat, acest avantaj cu buna cunoastere a propriilor tale calitati, te transforma intr-o persoana care poate obtine aproape tot ce isi doreste.

Taur: Personal consideri ca este de datoria fiecarei persoane sa se ingrijeasca si sa se puna in cea mai placuta lumina posibila pentru ca daca tu te simti bine cu modul in care arati si nivelul de incredere in propriile abilitati va fi unul mult mai mare.

Gemeni: Consideri ca degeaba arati ca o papusa la exterior daca in interior esti la fel de artificiala si goala precum aceasta, daca nu ai o structura si o valoare spirituala pozitiva, restul este degeaba.

Rac: Frumusetea fizica este trecatoare si trebuie sa ai persoane puternice langa tine, cu care poti rade si vorbi si in care poti avea incredere, care vor fi acolo cand ai nevoie de ei.

Leu: Pentru tine frumusetea exterioara este strans legata decea interioara. Daca ai un suflet frumos totul se va reflecta si in exterior.

Fecioara: Fie ca lumea recunoaste sau nu, tu esti mai dura. Consideri ca da, frumusetea exterioara este importanta, pentru ca nimeni nu se va indragosti sau va fi interesat de tine la prima vedere daca arati neglijent, cu o imbracamite care te dezavantajeaza, parul nespalat si cu unghiile neingrijite.

Balanta: Cel mai mult pui accent pe personalitate, pe modul in care tu reusesti sa transmiti ceea ce vrei sa exprimi si modul in care cealalta persoana te face sa te simti. Nu conteaza atat de mult aspectul fizic ci educatia, umorul si istetimea.

Scorpion: Consideri ca majoritatea persoanelor se amagesc crezand ca doar infatisarea frumoasa si un zambet sclipitor ii vor transforma in persoane placute si admirate.

Sagetator: Desi stii ca nu trebuie sa judeci o persoana dupa aparente, nu poti sa nu observi ca cei care au un aspect placut obtin mult mai multe avantaje cu mai putin efort.

Capricorn: Fie ca ne place sau nu, stii si tu prea bine ca infatisarea unei persoane poate avea un efect puternic asupra modului in care te vad si te trateaza ceilalti din jur.

Varsator: Este normal sa acorzi un anumit interes aspectului fizic deoarece imaginea fizica face parte din imaginea pe care o ai despre tine si ea poate influenta increderea in propria persoana.

Pesti: Poate lumea te considera prea rea, insa consideri ca un ten neingrijit, o greutate corporala neadecvata, un par nesanatos, pot fi respingatoare. Trebuie sa ai un aspect placut daca nu pentru cei din jur macar pentru tine.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu