Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti… ca sa iti spun ce inseamna un prieten pentru tine


Astrologie - Prietenie

Berbec: Un prieten te lasa sa fii tu insuti cu defectele si calitatile tale, te accepta si te apreciaza pentru persoana care esti.

Taur: Un prieten mereu se va intreba, unde ai fost, daca esti bine, daca esti fericit si ce iti doresti, si mereu va aprecia modul in care tu ai evoluat.

Gemeni: Un prieten este ca o a doua jumatate a propriei tale personalitati, o bucatica din tine care se implineste in corpul altei persoane.

Rac: Un prieten iti ofera puterea de care ai nevoie ca sa te ridici atunci cand ai cazut, iti ofera curajul de a infrunta totul din nou.

Leu: Prietenia este ca vinul, devine mai puternica si calitatea lui creste cu cat acesta este mai vechi.

Fecioara: Prietenia dintre doua persoane nu este decat un singur suflet ce se zbate in doua trupuri, incercand sa isi croiasca propriul drum prin lume.

Balanta: Un prieten adevarat este cel care iti ramane alaturi atunci cand restul lumii pleaca si care reuseste sa iti puna un zambet pe fata chiar si in cel mai groaznic moment din viata ta.

Scorpion: Un prieten este persoana pe care o poti suna la 12 noapte si sa stii ca va fi acolo pentru tine, este persoana care te intreaba ce faci … si ramane sa asculte raspunsul.

Sagetator: Doi prieteni buni sunt precum stelele, nu mereu le vezi deoarece uneori norii nu te lasa, dar mereu vei sti ca ele sunt acolo.

Capricorn: Prietenii buni sunt rari ca diamantele, greu de gasit, greu de pierdut si aproape imposibil sa ii uiti vreodata.

Varsator: Prietenul te ajuta sa treci peste momentele grele si iti este alaturi sa radeti impreuna in clipele frumoase din viata ta.

Pesti: O prietenie adevarata nu moare niciodata indiferent de timp, de distanta, daca ea moare este pentru ca niciodata nu a existat, insa daca aceasta supravetuieste vei sti ca ai gasit o comoara care mereu va fi in inima ta.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu