Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun … cand poti spune “te iubesc”

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune “te iubesc”Berbec: Nu esti o persoana fricoasa, insa faptul ca nici unul dintre voi nu a spus inca "te iubesc" te poate intimida destul de mult tinand cont ca nu iti place sa iti tii ascunse sentimentele, de aceea fii curajoasa si spune ce e in inima ta atunci cand cu adevarat simti asta.

Taur: Devii foarte nervoasa cand vine vorba de sentimente atat de puternice si de-abia poti formula o propozitie, apoi sa mai spui exact ce simti. Desi nu vrei, poate cel mai bine fata de tine este sa vorbesti cu persoana respectiva cand sunteti alaturi, fara sms-uri, mail-uri sau altfel de tertipuri.

Gemeni: Esti genul care nu cedeaza prima aproape niciodata si cu atat mai putin la un astfel de moment, daca el nu o spune chiar daca tie ti-ar sare inima din piept tot vei tace si vei astepta pana el isi va face curaj.

Rac: Poti pierde destul de mult si repede daca nu iti dezvalui sentimentele la timp, poate el nu simte la fel sau e doar din zodia Gemenilor. Esti genul de persoana care nu cedeaza prima aproape niciodata si cu atat mai putin intr-un astfel de moment; daca el nu o spune chiar daca tie ti-ar sari inima din piept tot vei tacea si vei astepta pana el isi va face curaj. Timid sau fara curaj, indiferent de motivele sale, tu nu trebuie sa te joci cu inima ta ci sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.

Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe.

Fecioara: Nu cunosti semnificatia cuvantului frica nici chiar in materie de dragoste pentru ca iti poti controla reactiile si emotiile impecabil de bine, de aceea iti este destul de greu sa spui "te iubesc" chiar si cand persoana alaturi de care esti si-a dovedit iubirea pentru tine.

Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti.

Scorpion: Esti rece, nu iti place sa iti expui sentimentele si cel mai bun moment pentru tine pentru a spune "te iubesc" este in clipa cand te simti cel mai confortabil, in bratele lui. cand te simti in siguranta.

Sagetator: Aceasta zodie ca de obicei ma poate lasa si pe mine fara cuvinte, poti iubi si poti uri cu atata pasiune ca nici nu mai stii uneori sa faci diferenta intre cele doua sentimente, nu iti oferi inima oricui asta e sigur, iubesti de putine ori, dar cu o asemenea intensitate ca nu iti mai poti contra gandurile, cuvintele si nici macar inima care ori iti ajunge in stomac ori simti ca pur si simplu iti va sparge pieptul.

Capricorn: Ai sa poti spune "te iubesc" doar in clipa in care vei simti ca poti avea incredere totala in persoana de langa tine si atunci cand esti si tu sigura ca ceea ce simti nu este o pasiune de moment ci un lucru serios pentru ca vrei cu adevarat sa il ai.

Varsator: Niciodata nu vei spune "te iubesc" daca nu este ceea ce tu cu adevarat simti, o spui rar, nu oricui, si din nefericire ai si invatat cum sa iti calci inima, ai suferit mult … stiu. Insa el e acolo, tu tot ce trebuie sa faci este sa iti dai voie sa il iubesti.

Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea.

foto Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu