Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este iubitul tau… ca sa iti spun daca merita sa il ierti


Astrologie - Iertarea in functie de zodii

Berbec: Odata ce a gresit se va repeta, poate nu acum, poate nu maine … dar va face aceeasi greseala … iarta-l, dar mergi mai departe si nu te intoarce.

Taur: Isi recunoaste greseala atunci cand o face, asta nu inseamna ca si regreta, de aceea nu iti pierde timpul gandindu-te cum sa il ierti ci cum sa il ignori.

Gemeni: Nu stie sa isi arate sentimentele prea bine insa merita iertarea ta pentru ca va incerca prin toate posibilitatile sale sa recucereasca increderea ta.

Rac: Va recunoaste daca a gresit doar daca il prinzi cu mata in sac, daca nu, va nega pana in panzele albe, asta nu inseamna ca nu il poti ierta.

Leu: Uneori este egoist si se gandeste numai la binele sau, insa are un suflet bun, dar uneori actioneaza ca un copilas doar sub influenta impulsului de moment, alegerea ta este daca vrei sau nu sa cresti un copil.

Fecioara: Este un caracter puternic si de aceea va sti sa plece capul daca a gresit si nu va fugi, va sta alaturi de tine pana rezolvati aceasta mica problema.

Balanta: Daca ai puterea sa iti calci pe inima, da, poti sa il ierti si el te va ajuta de fiecare data cand ai nevoie insa daca simti ca inima nu iti permite asta nu mai apela niciodata la el.

Scorpion: Uneori trecutul trebuie sa fie doar trecut chiar daca il ierti sau nu, deoarece increderea pierduta nu o mai poti recupera.

Sagetator: Se merita sa il ierti, fiecare om greseste, fiecare din noi merita o a doua sansa, iar el va sti sa aprecieze aceasta oportunitate si nu va gresi, insa daca alege sa cada din nou, acesta va fi un raspuns clar pentru tine si nu vei mai avea indoieli cu privire la alegerile tale.

Capricorn: Uneori este obositor sa ierti aceeasi persoana iar si iar doar pentru ca el se simte sigur pe sine ca il vei ierta, trebuie din cand in cand sa ii readuci aminte ca uneori trebuie sa iti mai asumi si consecintele propriilor decizii.

Varsator: Depinde de gravitatea greselii sale deoarece unele greseli nu se pot ierta indiferent cat ai incerca intrucat sufletul nu te lasa.

Pesti: Exista o punte comuna intre inimile voastre, fie ca este vorba de prietenie sau iubire, care nu poate fi stearsa indiferent de greseli, de timp, de distanta, de tacere si, chiar daca ai vrea sa il urasti … nu vei putea … inima nu iti va permite.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu