Astro Astrologia zodiilor

Spune-mi ce zodie este el… ca sa iti spun daca poti avea incredere in cuvantul lui


Astrologie - Incredere in cuvantul lui in functie de zodie

Berbec: Daca exista o alta persoana la care sa poti apela atunci e de preferat aceasta varianta, Berbecul te va ajuta insa ceea ce ii vei spune va ajunge si la urechea altor persoane.

Taur: Te va asculta si iti va fi alaturi, chiar daca poate este ultima persoana din lume la care tu ai apela, el va fi acolo pentru tine.

Gemeni: Iti poate promite multe insa se va tine de cuvant in putine cazuri, problema este ca zice da la toata lumea si uita cand sa spuna nu si asa pierde din vedere ce a promis si cui.

Rac: Este o persoana care se poate transforma intr-un prieten pentru o viata si niciodata nu te va evita atunci cand il cauti sau apelezi la el.

Leu: Are o stare emotiva puternica, acum te place, acum nu te mai place asa ca depinde in ce stare il prinzi, daca il prinzi intr-o pasa buna atunci poti apela la dansul, insa din cauza firii sale schimbatoare mai bine ai cauta sprijin in alta parte, la o persoana de mai mare incredere.

Fecioara: Daca nu esti o persoana foarte importanta in viata lui si esti doar o amica sunt slabe sanse sa se tina de cuvant, se ataseaza doar de cateva persoane pe care le ajuta mereu, in rest insa nu raspunde pozitiv.

Balanta: Daca apelezi la ajutorul lui trebuie din cand in cand sa ii readuci aminte de problema ta pentru ca este o persoana ocupata si foarte usor se lasa acaparat de alte activitati.

Scorpion: Este o persoana de cuvant, poti avea totala incredere, chiar daca ar fi sa va certati acesta tot isi va duce promisiunea la capat.

Sagetator: Atat timp cat nu il minti acesta nu va avea nici o problema in a te ajuta, insa daca descopera ca ai vrut doar sa profiti de el atunci vei avea o mare problema.

Capricorn: Te va ajuta doar daca cererea facuta nu este una foarte mare, nu ii place sa riste prea mult de aceea prefera traseele scurte si fara prea multe dificultati.

Varsator: Va sti sa iti fie alaturi atat in momentele fericite cat si in cele in care ai nevoie de un umar pe care sa plangi.

Pesti: Chiar daca poate nu aveti o poveste placuta impreuna exista acel ceva, iar el nu te va putea refuza niciodata chiar daca ar dori asta si, chiar de ti-o spune, se va razgandi si va face ce ii ceri.

foto © Northfoto

Raluca Rusu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu